Κι όμως, το Fast and Furious 9 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Καννών 2021

Όντως ήταν έκπληξη από τους διοργανωτές με όλη τη σημασία της λέξης
08 Ιουνίου 2021 10:48
Κι όμως, το Fast and Furious 9 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Καννών 2021

Δεν είναι φάρσα, ούτε κάποια ψευδή είδηση, καθώς ένα από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου θα φιλοξενήσει μια blockbuster ταινία, που απέχει αρκετά από το σινεφίλ ύφος μιας τέτοια διοργάνωσης. 

Το Fast & Furious 9 είναι το..."Πλανητικό Blockbuster"

Σύμφωνα με το Variety, το Fast & Furious 9 θα προβληθεί στο 74ο Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για την έκπληξη που ετοίμαζαν οι διοργανωτές για το 2021 καθώς είχαν αναφέρει εδώ και καιρό πως ένα "πλανητικό blockbuster" θα κάνει πρεμιέρα στο πασίγνωστο φεστιβάλ. 

Ωστόσο, το cast των Vin Diesel, Charlize Theron, John Cena, Michelle RodriguezTyrese Gibson, Chris "Ludacris" BridgesJordana BrewsterNathalie Emmanuel, και Sung Kang δε θα ετοιμάσουν βαλίτσες για τις Κάννες, διότι έγινε γνωστό πως δεν αναμένεται να παρευρεθούν. 

Ήδη έχει σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως με πάνω από $256 εκ στο box office.

Πρόσφατα, οι διοργανωτές αποκάλυψαν το πρόγραμμα και επειδή η υγειονομική κρίση του COVID-19 δεν έχει τελειώσει, φέτος θα διεξαχθεί με μέτρα ασφαλείας. Πέραν της απαιτούμενης μάσκας στις προβολές, οι θεατές θα απαιτούνται να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό PCR test 48 ώρες πριν τη κάθε ταινία. 

Πολλές ταινίες από τις ΗΠΑ αναμένεται να κάνουν τη παγκόσμια πρεμιέρα τους στο διαγωνιστικό κομμάτι των Καννών, όπως το "The French Dispatch" του Wes Anderson, το θρίλερ "Stillwater" του Tom McCarthy με τον Matt Damon, το "Flag Day" του Sean Penn και το "Red Rocket" του Sean Baker. 

Το Φεστιβάλ Καννών 2021 θα διεξαχθεί μεταξύ 6-17 Ιουλίου