Ανακοινώθηκε νέα “Master and Commander” ταινία – Θα επιστρέψει ο Russell Crowe;

Είκοσι χρόνια μετά…
07 Ιουνίου 2021 09:14
Ανακοινώθηκε νέα “Master and Commander” ταινία – Θα επιστρέψει ο Russell Crowe;

Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από το Master and Commander: The Far Side of the World και η 20th Century ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά μια νέα ταινία πάνω στο εν λόγω franchise. Παρόλο που οι fans ζητούσαν ένα sequel εδώ και πολλά χρόνια, φαίνεται πώς το νέο φιλμ θα είναι prequel και κατά πάσα πιθανότητα ο Russell Crowe, αλλά και ο Paul Bettany δε θα επιστρέψουν.

Αυτή η είδηση έρχεται απευθείας από το Deadline που μάλιστα αναφέρει ότι ο Patrick Ness θα αναλάβει το σενάριο, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το πρώτο βιβλίο του franchise. Έτσι θα δούμε το νεαρό Aubrey στην αρχή της φιλίας του με τον Maturin. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το φιλμ του 2003 βασίστηκε μόνο σε ένα μικρό μέρος του αρχικού υλικού και δανείστηκε στοιχεία και από τα πέντε βιβλία.

Το Master and Commander του 2003 γνώρισε τεράστια επιτυχία

Το αρχικό φιλμ γνώρισε μεγάλη επιτυχία τότε με περισσότερα από $200 εκατομμύρια στο Box Office, καθώς και δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας το “Best Cinematography” και το “Best Sound Editing”, “χάνοντας” τα υπόλοιπα από το γιγαντιαίο “The Lord of the Rings: Return of the King”.

Για περισσότερα σχετικά με τη νέα ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.