Infinite: Τα πάντα όλα έχει η sci-fi ταινία του Mark Wahlberg στο νέο trailer

Έρχεται την επόμενη εβδομάδα στο Paramount+
05 Ιουνίου 2021 19:01
Infinite: Τα πάντα όλα έχει η sci-fi ταινία του Mark Wahlberg στο νέο trailer

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “Infinite” με τον Mark Wahlberg και τώρα αποκαλύφθηκε το 2ο βίντεο από την ταινία. Η Paramount Pictures σκόπευε αρχικά να κυκλοφορήσει το φιλμ στους κινηματογράφους και έτσι ξαφνικά αποφάσισε να το διαθέσει μέσα από την streaming υπηρεσία, Paramount+…την επόμενη εβδομάδα!

Ο Mark Wahlberg είναι ο κύριος πρωταγωνιστής εδώ και υποδύεται τον Evan McCauley, ένα σχιζοφρενή άνδρα, που ανακαλύπτει πως είναι αθάνατος, καθώς αναγεννιέται συνεχώς και έχει ζήσει δεκάδες άλλες ζωές πριν από αυτή. Για κάποιον λόγο όμως ο Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) τον κυνηγά καθώς αποτελεί μέρος μιας μυστικής ομάδας που αποκαλούνται "Infinites", οι οποίοι σκοπό έχουν τη σωτηρία του κόσμου.

Το sci-fi φιλμ δράσης σκηνοθετεί ο Antoine Fuqua, γνωστός από τα "Training Day" και "The Equalizer". Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν και άλλα μερικά γνωστά ονόματα όπως οι: Sophie Cookson, Jason Mantzoukas (John Wick, Brooklyn 99), Rupert Friend (Hitman, Homeland), Liz Carr, Toby Jones και Dylan O’Brien.

Το Infinite θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου αποκλειστικά στο Paramount+ και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το 2ο trailer.