Reminiscence: Το trailer της νέας ταινίας του Hugh Jackman φέρνει σε "Inception"

Και δεν είναι τυχαίο! Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Lisa Joy του Westworld
03 Ιουνίου 2021 20:13
Reminiscence: Το trailer της νέας ταινίας του Hugh Jackman φέρνει σε "Inception"

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη νέα ταινία "Reminiscence" με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman, την Rebecca Ferguson και την Thandiwe Newton. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Lisa Joy, συνδημιουργού του Westworld του HBO, η οποία υπογράφει και το σενάριο αυτής της sci-fi περιπέτειας που θα παίξει με τις αναμνήσεις και τα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού. 

Αποτελεί άλλωστε και μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες του 2021 για την εταιρία, που φιλοδοξεί να ενισχύσει και την υπηρεσία του HBO Max. Το ότι από το trailer θα σας φέρει "Nολανικά" vibes και κάτι από "Inception" δεν είναι καθόλου τυχαίο. Στην παραγωγή συμμετέχει ο Jonathan Nolan, αδερφός του Christopher Nolan, και σύζυγος της Joy. 

Στη φωτογραφία συναντάμε τον Paul Cameron, κινηματογραφιστή των "Collateral" και "Man on Fire", ενώ στη μουσική τον γνωστό συνθέτη του "Game of Thrones" και του "Westworld", Ramin Djawadi

Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας:

Ο Jackman υποδύεται έναν "ντετέκτιβ του μυαλού" ονόματι Nick Bannister, ο οποίος έχει την ικανότητα να εισχωρεί στον σκοτεινό κόσμο του παρελθόντος, βοηθώντας τους πελάτες του να βρουν και να ξαναζήσουν τις χαμένες αναμνήσεις τους. Η ζωή του, όμως, θα αλλάξει μια για πάντα όταν στο κατώφλι του συναντά μια νέα πελάτισσα, τη Mae που την υποδύεται η Rebecca Ferguson. Μια απλή υπόθεση μετατρέπεται σε επικίνδυνη εμμονή. O Bannister παλεύει για να μάθει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της Mae και ανακαλύπτει μια βίαιη συνομωσία, ενώ θα πρέπει να βρει την απάντηση στο "πόσο μακριά θα έφτανες για να κρατήσεις αυτούς που αγαπάς;"

Τα πρώτα στιγμιότυπα:

Παίζουν επίσης η υποψήφια για Όσκαρ, Marina de Tavira (“Roma”), ο Daniel Wu (“Into the Badlands,” “Warcraft”), Mojean Aria (“See”, “Dead Lucky”), Brett Cullen (“Joker”), Natalie Martinez (“The Stand”, “The Fugitive” series), Angela Sarafyan (“Westworld”) και Nico Parker (“Dumbo”).

Η πραγματική ιστορία και ο θρήνος πίσω από την ιδέα

Πίσω από το σενάριο του Reminiscence κρύβεται μια πραγματική ιστορία της Lisa Joy, την οποία αποκάλυψε στο THR. H ιδέα της γεννήθηκε όταν βρέθηκε σε ένα σημείο καμπής στη ζωή της ύστερα από τον θάνατο του παππού της, όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην κωμόπολη του Slaithwaite στην Αγγλία για να βοηθήσει με τους κανονισμούς της κηδείας. Το σπίτι εκείνο είχε μια πλάκα που έγραφε το όνομα του σπιτιού το οποίο ήταν γυναικείο. Δεν ήξερε ποτέ σε ποια άνηκε, παρά μόνο τον παππού να της λέει πως ήταν ένα όμορφο όνομα. 

Όταν έψαχνε τα πράγματά του, η Joy βρήκε μια παλιά φωτογραφία μιας πολύ όμορφης γυναίκας. Στο πίσω μέρος της έγραφε το όνομα του σπιτιού, αυτό που ήταν γραμμένο στην πινακίδα. Βρέθηκε προ εκπλήξεως για το πόσο μεγάλη εντύπωση έκανε στον παππού της αυτή η γυναίκα, την οποία δεν είχε ποτέ αναφέρει. 

"Με έκανε να σκεφτώ για τις μνήμες μας και τις ζωές μας γενικότερα και το πως περνούν οι στιγμές και δεν το καταλαβαίνεις. Και πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσα να επιστρέψω σε εκείνες τις αναμνήσεις και να τις ζήσω ξανά. Το να ζήσω εκείνη τη ζωή και να νιώσω όπως ένιωσε τότε." είπε η Joy.

Αυτή είναι η αφίσα του Reminiscence: 

Το Reminiscence αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες και στο HBO Max (όπου υποστηρίζεται) στις 20 Αυγούστου 2021.