Το νέο trailer του "Conjuring 3" θα παγώσει το αίμα σας, λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της horror ταινίας του καλοκαιριού!
01 Ιουνίου 2021 21:07
Το νέο trailer του "Conjuring 3" θα παγώσει το αίμα σας, λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγα 24ωρα πριν την άκρως αναμενόμενη πρεμιέρα του στους κινηματογράφους παγκοσμίως, η Warner Bros. κυκλοφόρησε το τελευταίο και πιο ανατριχιαστικό όλων trailer του The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Πρόκειται για την πιο δύσκολη υπόθεση που θα αναλάβουν οι Warrens, που υποδύονται ξανά οι Vera Farmiga και Patrick Wilson, καθώς θα πρέπει να αποδείξουν την ύπαρξη του Διαβόλου ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως θα δείτε και στο trailer του The Conjuring 3, η ταινία είναι φανερά επηρεασμένη από τον θρυλικό "Εξορκιστή" του 1973, σε σημείο που υπάρχει και πλάνο που αποτίει φόρο τιμής στην ταινία τρόμου του William Friedkin. 

Η υπόθεση που απέδειξε πως ο Διάβολος υπάρχει

Η υπόθεση βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Arne Johnson, ο οποίος κατηγορήθηκε για την δολοφονία του σπιτονοικοκύρη του, κατά τη διάρκεια ενός διαπληκτισμού. Ωστόσο, στο δικαστήριο υποστήριξε ότι είχε δαιμονιστεί και δήλωσε αθώος. Η συγκεκριμένη υπόθεση του 1981, στην οποία ενεπλάκησαν οι Ed και Lorraine Warren γνωρίζοντας ως ειδήμονες στους εξορκισμούς, είναι γνωστή ως "The Devil Made Me Do It" από όπου εμπνέεται δηλαδή και υπότιτλος του Conjuring 3

Πιο σκοτεινό από όλα τα "Conjuring"

To τρίτο κεφάλαιο προσκαλεί τους fans του τρόμου στο πιο ζοφερό κεφάλαιο του σύμπαντος αυτού σε παραγωγή του James Wan, σκηνοθεσία Michael Chaves (The Curse of La Llorona). 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: John Noble (Fringe), Ruairi O’Connor (Starz’ “The Spanish Princess”), Sarah Catherine Hook (Hulu’s “Monsterland”) και Julian Hilliard (“Penny Dreadful: city of Angels”, “The Haunting of Hill House”). Απολαύστε το νέο trailer παρακάτω. 

Πότε κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα;

Το The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες ανά τον κόσμο, αλλά και στο HBO Max (όπου υποστηρίζεται) στις 4 Ιουνίου 2021. Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στα θερινά σινεμά από τις 24 Ιουνίου