Infinite: Ο Mark Wahlberg στη νέα του ταινία θυμάται πως είναι αθάνατος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer - Πάει κατευθείαν στο Paramount+ αντί για τις αίθουσες
01 Ιουνίου 2021 11:21
Infinite: Ο Mark Wahlberg στη νέα του ταινία θυμάται πως είναι αθάνατος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg λέγεται "Infinite" και είναι μια από τις πρόσφατες μετακομίσεις ταινιών που θα κυκλοφορήσουν μόνο σε streaming υπηρεσία. Συγκεκριμένα σε αυτή της Paramount για αυτό και δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

Θυμίζει κάτι από "Inception" του Nolan και "Altered Carbon" του Netflix.

Ο Wahlberg παίζει έναν άνδρα που ανακαλύπτει πως είναι αθάνατος καθώς αναγεννιέται συνεχώς και έχει ζήσει δεκάδες άλλες ζωές πριν από αυτή. Για κάποιον λόγο όμως ο Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) τον κυνηγά καθώς αποτελεί μέρος μιας μυστικής ομάδας που αποκαλούνται "Infinites", οι οποίοι σκοπό έχουν τη σωτηρία του κόσμου. 

Το sci-fi φιλμ δράσης σκηνοθετεί ο Antoine Fuqua, γνωστός από τα "Training Day" και "The Equalizer". Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν και άλλα μερικά γνωστά ονόματα όπως οι: Sophie Cookson, Jason Mantzoukas (John Wick, Brooklyn 99), Rupert Friend (Hitman, Homeland), Liz Carr, Toby Jones και Dylan O’Brien.

Το Infinite θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου αποκλειστικά στο Paramount Plus. Παραμένει άγνωστο το εάν και πως θα διανεμηθεί στη χώρα μας.