Ο Daniel Craig ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του Knives Out 2 στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Βγάζει τη Visa και…έφυγε!
31 Μαΐου 2021 18:32
Ο Daniel Craig ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του Knives Out 2 στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Το Knives Out του Rian Johnson έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου δύο χρόνια στους κινηματογράφους, όπου και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Το cast, αλλά και η υπόθεση της ταινίας, άφησε μια γλυκιά γεύση στους θεατές και σχετικά γρήγορα ανακοινώθηκε και το sequel.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Knives Out 2 θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα προβληθεί μέσα από το Netflix. Έτσι, θα ακολουθήσει ξανά την ίδια συνταγή μυστηρίου που γνωρίσαμε και στο αρχικό φιλμ, με μία νέα υπόθεση στο προσκήνιο. Μάλιστα, ο Daniel Craig θα επιστρέψει για να υποδυθεί το ρόλο του ως Benoit Blanc, ενώ πρόσφατα μάθαμε και ένα λαμπρό καστ που θα τον συνοδεύσει σε αυτή την υπόθεση.

Ο Daniel Craig ετοιμάζεται για την Ελλάδα.

Τώρα, το ελληνικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με τον "James Bond" να βγάζει την Visa από τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο, Κωνσταντίνο Κούτρα και πλέον ετοιμάζεται να επισκεφθεί την πατρίδα μας για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του φιλμ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Consulate Gen of Greece in NY (@greeceinnewyork)

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία του, εκτός από το γεγονός ότι θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα νέο έγκλημα με πολλαπλούς υπόπτους που ο «αλά Πουαρό» Benoit Blanc, θα πρέπει να λύσει.