OLD: Το trailer για τη νέα ταινία τρόμου του Shyamalan είναι ο ορισμός του "creepy"

Μια παραλία κρύβει ζοφερά μυστικά - Πρεμιέρα τον Ιούλιο στους κινηματογράφους
27 Μαΐου 2021 19:08
OLD: Το trailer για τη νέα ταινία τρόμου του Shyamalan είναι ο ορισμός του "creepy"

Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer του "OLD" της νέας ταινίας τρόμου του M.Night Shyamalan, η οποία φαντάζει το λιγότερο ιντριγκαδόρικη και φρέσκια για το είδος.

Μετά το "Glass", αυτή τη φορά ο Shyamalan συνθέτει ένα all-star cast διεθνών ηθοποιών με βασικούς πρωταγωνιστές τους Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle),Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (The Man in the High Castle), Ken Leung, Alex Wolff (Hereditary), Thomasin McKenzie (Jojo RabbitLast Night in Soho).

Μαζί τους οι: Embeth Davidtz, Eliza Scanlen (Little Women), Emun Elliott, Kathleen Chalfant, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre.  

Μια παραλία όπου όλοι αρχίζουν να...γερνάνε;

Η πλοκή της ταινίας, όπως βλέπουμε και στο trailer, δείχνει μια οικογένεια να διαλέγει μια απομακρυσμένη παραλία για τις διακοπές της, μακριά από τη βαβούρα του κόσμου. Φτάνοντας, ανακαλύπτει πως δε θα απονομονωμένοι αφού δεν ήταν οι μοναδικοί που έκλεισαν θέση για εκεί. 

Εκεί που εγκλιματίζονται και τα παιδιά τους πλατσουρίζουν ανέμελα στην αμμουδιά αρχίζει ο εφιάλτης. Ανακαλύπτουν ένα πτώμα το οποίο αμέσως μετά αποσυντίθεται. Λίγο αργότερα οι γονείς αντικρίζουν τα παιδιά τους και σαστίζουν γιατί τα βλέπουν πλέον ενήλικα. Η ένταση ανεβαίνει, το μυστήριο εντείνεται και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την αυτή την παραλία. Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που βρέθηκαν εκεί; Το ζοφερό μυστικό αναμένεται να αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. 

Το “OLD” εμπνέεται από μία γαλλική νουβέλα, το “Sandcastle”, του Pierre Oscar Levy, που διάβασε ο Shyamalan και ερωτεύτηκε αμέσως. Τόσο που απέκτησε γρήγορα τα δικαιώματα για να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή είναι και η νέα του αφίσα: 

Το OLD θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου 2021