The Tomorrow War: H νέα ταινία του Chris Pratt έχει time-travel και εξωγήινους αλά World War Z (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ματιά στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό blockbuster του Amazon Prime Video
26 Μαΐου 2021 16:56
The Tomorrow War: H νέα ταινία του Chris Pratt έχει time-travel και εξωγήινους αλά World War Z (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon έδωσε στην κυκλοφορία το νεότερο trailer για το The Tomorrow War, το οποίο είναι και το πιο καταιγιστικό, με τον Chris Pratt των "Guardians of the Galaxy" να παλεύει για το μέλλον της ανθρωπότητας...ταξιδεύοντας στο μέλλον. Ναι, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό blockbuster της streaming υπηρεσίας της Amazon υπόσχεται επική sci-fi δράση, με ταξίδι στο χρόνο και εξωγήινους να επιτίθενται σαν τις ορδές ζόμπι του "World War Z"

Εκτός από τον Pratt πρωταγωνιστούν και οι Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews, Ryan Kiera Armstrong και Keith Powers. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Chris McKay του The LEGO Batman Movie, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Zach Dean.

Όσον αφορά την πλοκή το trailer την πουλάει καλά και βλέπουμε ξαφνικά να διαταράσσεται η ήρεμη ζωή στη Γη από μια ομάδα χρονοταξιδιωτών. Αυτοί προειδοποιούν την ανθρωπότητα πως σε 30 χρόνια από σήμερα, θα έρθει αντιμέτωπη με τον αφανισμό εξαιτίας ενός πολέμου με μια εξωγήινη φυλή. Η μόνη ελπίδα για να σωθεί το είδος είναι να μεταφερθούν από το παρόν στο μέλλον εκατομμύρια άνθρωποι και να παλέψουν σαν στρατιώτες. 

Ένα από τα ακριβότερα αποκτήματα του Amazon Prime Video

Έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τα παγκόσμια και αποκλειστικά streaming δικαιώματα αυτής της ταινίας, με το ποσό να φτάνει τα $200 εκατομμύρια

Δείτε το νεότερο trailer του The Tomorrow War παρακάτω. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως και στην Ελλάδα μέσω του Amazon Prime Video στις 2 Ιουλίου 2021