Uncharted: Κάτι ψάχνουν οι Tom Holland και Mark Wahlberg στην πολυαναμενόμενη ταινία (ΦΩΤΟ)

Δείτε τους νεαρούς Nate και Sully
24 Μαΐου 2021 18:42
Uncharted: Κάτι ψάχνουν οι Tom Holland και Mark Wahlberg στην πολυαναμενόμενη ταινία (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησε μια νέα ματιά από την επερχόμενη ταινία “Uncharted” της Sony με τον Tom Holland και τον Mark Wahlberg, και πρόκειται για μια φωτογραφία που έρχεται απευθείας από ένα άρθρο-αφιέρωμα του The New York Times.

Η εικόνα που θα δείτε και εσείς παρακάτω, απεικονίζει τον Holland, αλλά και τον Wahlberg ως Drake και Sully αντίστοιχα να ψάχνουν κάτι. Σίγουρα στους fans των βιντεοπαιχνιδιών θα κάνει εντύπωση πως ο "Sully" εδώ δεν έχει μουστάκι, διότι βλέπουμε τόσο αυτόν όσο και τον "Nate" σε νεαρότερη ηλικία. Δυστυχώς, δε δόθηκαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για την πλοκή, αλλά ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα.

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer του "Venom" και στο υπόλοιπο cast συναντάμε τους: Tati Gabrielle ως Elena Fisher, την Sophia Ali ως Chloe Frazer και τον Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Η Sony άνοιξε πρόσφατα μια νέα εταιρία ονόματι “PlayStation Productions”, όπου θέλει να φέρει στην τηλεόραση, αλλά και στον κινηματογράφο δικά της franchise. Ένα από αυτά είναι το Uncharted, αλλά και η σειρά του The Last of Us που αναμένεται μελλοντικά για το HBO. Τέλος, μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν θα δούμε και κάτι γύρω από το God of War, όμως δεν αποκλείεται κιόλας.

To Uncharted έλαβε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και πλέον αναμένεται να προβληθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2022.