Το "Kate" έρχεται σαν την "Atomic Blonde" πρόταση του Netflix (ΦΩΤΟ)

Αποτελεί ένα φιλμ από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της υπηρεσίας
18 Μαΐου 2021 10:50
Το "Kate" έρχεται σαν την "Atomic Blonde" πρόταση του Netflix (ΦΩΤΟ)

Το Netflix συνεχίζει να επενδύει ένα τεράστιο budget σε μεγάλες παραγωγές και αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του “Kate”. Πρόκειται για μία περιπέτεια με την Mary Elizabeth Winstead (Gemini Man, 10 Cloverfield Lane), σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ, Cedric Nicolas-Troyan, που έχει δουλέψει στο Huntsman: Winter’s War, με την Charlize Theron και τον Chris Hemsworth.

Το σενάριο του "Kate" έχει επιμεληθεί ο Umair Aleem του Extraction με τον Bruce Willis και θα διηγηθεί την ιστορία μιας κοπέλας που θέλει να πάρει εκδίκηση, αλλά έχει μόλις 24 ώρες για να ολοκληρώσει την τελευταία αποστολή της. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο φιλμ πρωταγωνιστεί και ο Woody Harrelson, μαζί με τους Michiel Huisman, Tadanobu Asano και Elysia Rotaru.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες του Kate:

Το Kate θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά και αποτελεί μία από τις ταινίες του πλούσιου προγράμματος κυκλοφοριών του Netflix για το 2021, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει, η streaming υπηρεσία θέλει κάθε βδομάδα να προβάλλει μία Χολιγουντιανή παραγωγή.