Η εναρκτήρια σκηνή του "Spiral" θυμίζει το παλιό καλό "Saw" (ΒΙΝΤΕΟ)

Είστε έτοιμοι για νέα “παιχνίδια”;…
12 Μαΐου 2021 18:04
Η εναρκτήρια σκηνή του "Spiral" θυμίζει το παλιό καλό "Saw" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate δείχνει πανέτοιμη για την κυκλοφορία του “Spiral: From the Book of Saw” που αναμένεται σε λίγα εικοσιτετράωρα και γι’ αυτό το λόγο δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο για την ταινία. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer ή κάποιο teaser, αλλά αντ’ αυτού η εταιρία αποκάλυψε την εναρκτήρια σκηνή που θα δείτε και εσείς στους κινηματογράφους (όταν έρθει στη χώρα μας).

Μέσα σε τρία λεπτά που διαρκεί, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι το Spiral παρόλο που είναι spin-off έχει έντονο άρωμα και θυμίζει πολύ τα παλιά “Σε Βλέπω”. Στη σκηνή παρακάτω θα δείτε έναν αστυνομικό δεμένο σε κάτι ράγες με το σαγόνι του μέσα σε μία παγίδα. Για να βγει ζωντανός από τον εφιάλτη θα πρέπει να σκίσει τη γλώσσα του, αλλιώς θα τον χτυπήσει ένα τρένο.

Το ένατο φιλμ του τεράστιου αυτού franchise θα βάλει σε δύσκολες δοκιμασίες τον Chris Rock ως ντετέκτιβ Ezekiel Banks, καθώς θα ξεκινήσει μια μεγάλη έρευνα για να βρει έναν μυστήριο δολοφόνο. Βέβαια, για να τον βρει θα περάσει από διάφορα «παιχνίδια». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο, Darren Lynn Bousman, ο οποίος στο παρελθόν σκηνοθέτησε τα "Saw II", "Saw III" και "Saw IV", σε σενάριο των Josh Stolberg και Peter Goldfinger. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Max Minghella, Marisol Nichols και Zoie Palmer.

Το Spiral: From the Book of Saw θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Μαΐου 2021. Δείτε την εναρκτήρια σκηνή παρακάτω.