Stillwater: O Matt Damon στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του "Spotlight" - Δείτε το trailer

Κυκλοφορεί σύντομα μιας και είχε καθυστερήσει λόγω πανδημίας
12 Μαΐου 2021 08:31
Stillwater: O Matt Damon στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του "Spotlight" - Δείτε το trailer

Πέρασε καιρός από τότε που ο Tom McCarthy, βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του "Spotlight" γύρισε την νέα του ταινία, την οποία καθυστέρησε δυστυχώς η πανδημία. Τώρα, όμως η Focus Features είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο του φιλμ με τίτλο "Stillwater" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Matt Damon. 

Όπως θα δείτε και στο συναισθηματικά έντονα φορτισμένο trailer, ο Damon υποδύεται έναν εργαζόμενο πετρελαϊκής που ταξιδεύει από την Οκλαχόμα στη Γαλλία σε μια προσπάθεια να καθαρίσει το όνομα της κόρης του για έναν φόνο που ποτέ δεν διέπραξε. 

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο McCarthy υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Marcus HincheyThomas Bidegain, και Noé Debré. Στο cast συναντάμε την Abigail Breslin του Little Miss Sunshine που παίζει την Allison, κόρη του χαρακτήρα του Matt Damon, καθώς και τους Camille Cottin (Killing Eve), Deanna Dunagan (The Visit) και την πρωτοεμφανιζόμεννη Lilou Siauvaud

Το Stillwater θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 30 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ματιά από το trailer.