Killers of the Flower Moon: Σχεδόν αγνώριστος ο DiCaprio στη νέα ταινία του Scorsese (ΦΩΤΟ)

Μετά τον "Λύκο της Wall Street" συναντιούνται για ένα γουέστερν
11 Μαΐου 2021 11:05
Killers of the Flower Moon: Σχεδόν αγνώριστος ο DiCaprio στη νέα ταινία του Scorsese (ΦΩΤΟ)

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του "Killers of the Flower Moon", της νέας άκρως αναμενόμενης ταινίας του Martin Scorsese, και πλέον παίρνουμε μια κλεφτή ματιά από το φιλμ. Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο στιγμιότυπο της ταινίας, με έναν αγνώριστο Leonardo DiCaprio, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Scorsese μετά τον "Λύκο της Wall Street" και στο πλάι του κάθεται η Lily Gladstone, που υποδύεται την ιθαγενή σύζυγό του. 

Ο DiCaprio εδώ υποδύεται τον Ernest Burkhart, ανιψιό ενός πανίσχυρου επιχειρηματία και αγρότη της περιοχής, τον οποίο στην προκειμένη ενσαρκώνει ο Robert De Niro. Άλλη μια επανένωση, λοιπόν, για τον Scorsese, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στον "Ιρλανδό", την προηγούμενη του ταινία. 

Η πλοκή του "Flower Moon" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Οσάζ τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία.

Ωστόσο, τον κεντρικό ρόλο θα ενσαρκώσει ο Jesse Plemons (Thinking of Ending Things). Πρόκειται για έναν πράκτορα του FBI που θα ερευνήσει τις ανεξήγητες δολοφονίες των Οσάζ και ήταν ο ρόλος που αρχικά προοριζόταν για τον DiCaprio, αλλά ύστερα από κάποιες διαφωνίες και αλλαγές στο σενάριο, κατέληξε στον Plemons. 

Σε μια συνέντευξή του τον Φεβρουάριο του 2020, ο σκηνοθέτης των "The Irishman" και "Goodfellas" παραδέχτηκε πως αυτή θα είναι η πρώτη του γουέστερν ταινία ή τουλάχιστον έτσι θέλει να το θεωρεί ο ίδιος του. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το budget της ταινίας ξεπερνά τα $200 εκατομμύρια, ένα κόστος που η Apple δέχθηκε να καλύψει σαφώς για να ενισχύσει τον κατάλογο της streaming υπηρεσίας της. 

Υποθέτουμε πως το Killers of the Flower Moon θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και Apple TV+ εντός του 2022.