Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το τελευταίο ταξίδι του "Drax" και του James Gunn

Ο ένας το επιβεβαιώνει και ο άλλος πιθανολογεί
10 Μαΐου 2021 15:42
Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το τελευταίο ταξίδι του "Drax" και του James Gunn

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 επιβεβαιώθηκε πως έρχεται εντός του 2023 στο πρόσφατο teaser βίντεο της Marvel Studios για τις επερχόμενες ταινίες του Phase 4. Φυσικά, ο σκηνοθέτης του, James Gunn δεν παρέλειψε να ανεβάσει το hype μέσα από το ζωηρό του Twitter λογαριασμό και ανάμεσα στις ερωτήσεις των fans που απάντησε, μία ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. 

Ερωτήθηκε εάν αυτή η ταινία θα είναι και η τελευταία του στη Marvel ή εάν θα υπάρξει και τέταρτο κεφάλαιο, με τον ίδιο να απαντάει:

Σκοπεύω να είναι η τελευταία μου. 

O Bautista παίρνει σειρά μαζί με τον Gunn

Βέβαια, δε θα είναι για τον Gunn μόνο η τελευταία παράσταση αλλά και για κάποιους από τους Guardians. Ένας από αυτούς και ίσως από τους πιο λατρεμένους είναι ο "Drax the Destroyer" του Dave Bautista, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Digital Spy Magazine, μάλλον θα αποχωρήσει μαζί με τον σκηνοθέτη.

Αποκάλυψε ουσιαστικά πως η επερχόμενη ταινία θα είναι "πιθανότατα το τέλος" του χαρακτήρα του, αφού ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του με τη Marvel:

Δεν ξέρω πως είναι πλέον το σενάριο του τρίτου φιλμ να σας πω την αλήθεια. Υπήρχε ένα σενάριο που προφανώς θα έχει αλλάξει επειδή όλη η πορεία του MCU άλλαξε. Παλαιότερα υπήρξαν συζητήσεις για το για μια ταινία με τους Drax και Mantis. Πράγματι υπήρχε γιατί ήταν ιδέα του James Gunn και ήθελε να το κάνει πολύ. Νόμιζα ότι ήταν μια φοβερή ιδέα και δεν άκουσα έκτοτε κάτι σχετικό από το στούντιο. Δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει ή ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο σχεδίασαν τα πράγματα. Αλλά εκτός αυτού, θέλω να πω, πέραν των υποχρεώσεών μου, έχω το Guardians 3 και πιθανότατα εκεί να είναι το τέλος του Drax. 

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως η Marvel σχεδίαζε μια ταινία με τους Drax και Mantis, κάτι το οποίο μαθαίνουμε τώρα και ούτε είχε φημολογηθεί ποτέ. 

Τι γίνεται με το "Holiday Special" των Guardians of the Galaxy στο Disney Plus; 

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης της ταινίας μοιράστηκε στο Twitter του το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τη συγγραφή του σεναρίου του "εορταστικού επεισοδίου" των "Guardians" που αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2022. 

Το καλύτερο σχόλιο ήρθε από τον Mark Hamill aka Luke Skywalker των Star Wars, ο οποίος με μια ατάκα του από το "A New Hope" τρόλαρε το εορταστικό επεισόδιο γράφοντας "έχω ένα πολύ κακό προαίσθημα για αυτό." Έχει μάθει από την...ανάποδη τι σημαίνει "Holiday Special' διότι το Star Wars το έκανε πρώτο και οι περισσότεροι που σχετίζονται με αυτό θα προτιμούσαν να το διαγράψει ο Thanos με ένα "snap" του. 

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου 2023.