Stay Frosty: Ο σκηνοθέτης του “Extraction” ετοιμάζει χριστουγεννιάτικη ταινία αλά “Die Hard”

Με πρωταγωνιστή τον Idris Elba σε παραγωγή της Warner Bros.
10 Μαΐου 2021 12:44
Stay Frosty: Ο σκηνοθέτης του “Extraction” ετοιμάζει χριστουγεννιάτικη ταινία αλά “Die Hard”

Ο Sam Hargrave, σκηνοθέτης της πολύ επιτυχημένης ταινίας του Netflix, “Extraction”, με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth ετοιμάζεται για το επόμενό του project. Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Deadline, ο Hargrave είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει ακόμη μία action ταινία με πρωταγωνιστή τον Idris Elba, σε συνεργασία με την Warner Bros.

Η Warner μόλις απέκτησε τα δικαιώματα του φιλμ που θα έρθει με ονομασία “Stay Frosty” και θα διηγηθεί την τραγική ζωή ενός άντρα που επέζησε από μία σφαίρα στο κεφάλι. Εκείνος, μόλις σταθεί στα πόδια του θα ξεκινήσει για μια αποστολή θέλοντας να μάθει ποιος είναι αυτός που θέλει το κακό του, αλλά και για ποιο λόγο τον ήθελε νεκρό. Όπως μεταφέρει το Deadline, πρόκειται για μία «χριστουγεννιάτικη περιπέτεια» που θα έχει άρωμα από το θρυλικό Die Hard.

Το Extraction του Hargrave έμελλε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε με περισσότερους από 99 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, καθιστώντας το την πιο δημοφιλή πρωτότυπη ταινία στην ιστορία του Netflix.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stay Frosty παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.