Που είναι το Blade με τον Mahershala Ali; Οι τελευταίες εξελίξεις

Έλειπε από τις ταινίες του Phase 4 και όλοι αναρωτιούνται
09 Μαΐου 2021 20:04
Που είναι το Blade με τον Mahershala Ali; Οι τελευταίες εξελίξεις

Είχαμε πολλούς μήνες να μάθουμε νέα για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα -λες και τα υπόλοιπα τι είναι;- projects της Marvel Studios και αναφερόμαστε στο κινηματογραφικό reboot του Blade με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Mahershala Ali. Επειδή έλειπε από το πρόσφατο teaser βίντεο της εταιρίας με τα επερχόμενα projects του Phase 4 του MCU, οι fans άρχισαν να αναρωτιούνται για την τύχη της ταινίας. 

Κανονικά θα άρχιζαν τα γυρίσματα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Marvel δε θέλει καθόλου να βιαστεί με τον Blade. Η σεναριογράφος που το ανέλαβε, η Stacy Osei-Kuffour, που συμμετείχε στη σειρά "Watchmen" του HBO, ζήτησε παραπάνω χρόνο για να το δουλέψει καλύτερα. 

Επομένως, μάθαμε ότι τα γυρίσματά του μεταφέρονται για τον Ιούλιο του 2022, χωρίς βέβαια να δίνεται και κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Η Marvel Studios παράλληλα αναζητά έναν έγχρωμο σκηνοθέτη για την κρίσιμη αυτή θέση της ταινίας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, όπως κάνει η Warner Bros. και η DC για τον νέο Superman

Για την ιστορία, αναφέρουμε πως παλιότερα τον βαμπίρ πολεμιστή της Marvel ενσάρκωσε με επιτυχία ο Wesley Snipes για τρεις ταινίες, δίνοντας μάλιστα τις ευχές και την πλήρη στήριξή στον διάδοχό του. Το νέο "Blade" είχε ανακοινωθεί σαν την τελευταία έκπληξη της Marvel σε μια σαρωτική -και με κόσμο τότε- San Diego Comic-Con 2019, με τον Ali να καταχειροκροτείται προκαλώντας ντελίριο στους fans που βρίσκονταν εκεί. 

Tέλος, υπάρχει η εντύπωση ότι το Phase 4 θα ολοκληρωθεί με την ένταξη των Fantastic Four, καθώς ήταν η τελευταία ταινία στο σχετικό teaser.