Α Quiet Place 2: Το τελικό trailer κόβει την ανάσα λίγο πριν προβληθεί στις αίθουσες!

Δίνει ραντεβού στους κινηματογράφους για την απόλυτη horror εμπειρία
06 Μαΐου 2021 20:31
Α Quiet Place 2: Το τελικό trailer κόβει την ανάσα λίγο πριν προβληθεί στις αίθουσες!

Ραντεβού στις αίθουσες οριστικά δίνει πλέον το A Quiet Place Part II με το νέο trailer που έδωσε στην κυκλοφορία η Paramount να κόβει την ανάσα! Η οικογένεια των Abbott συνεχίζει την προσπάθεια της να επιβιώσει στον βάναυσο μεταποκαλυπτικό κόσμο, καθώς θα δούμε τα γεγονότα αμέσως μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Όχι μόνο πρέπει να κάνουν απόλυτη ησυχία, αλλά και οι κίνδυνοι που παραμονεύουν είναι πιο θανάσιμοι και έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουν. 

Στο νέο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω, και ουσιαστικά προτρέπει τους θεατές να το δουν στο σινεμά, διότι εκεί θα προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική horror εμπειρία, υπάρχει και μια έκπληξη που καλύτερα να τη ανακαλύψετε μόνοι σας.

Το άκρως αναμενόμενο sequel σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά και πάλι ο John Krasinski, με το cast των Emily Blunt, Millicent Simmonds και Noah Jupe να επιστρέφει στους ρόλους του. Στις νέες προσθήκες συναντάμε τον Cillian Murphy (Peaky Blinders), και τον Djimon Hounsou (Blood Diamond, Captain Marvel). 

Το A Quiet Place Part 2 θα κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες από τις 28 Μαΐου.