Έρωτας και μυστήριο έρχεται στο “The Last Letter From Your Lover” του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer - Παίζουν οι Shailene Woodley και Felicity Jones
05 Μαΐου 2021 08:36
Έρωτας και μυστήριο έρχεται στο “The Last Letter From Your Lover” του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ακόμη ερωτική ιστορία έρχεται στο Netflix και αυτή τη φορά πρόκειται για την διασκευή του ρομαντικού μυθιστορήματος “The Last Letter From Your Lover”, της συγγραφέα Jojo Moyes, το οποίο τα είχε πάει εξαιρετικά σε πωλήσεις όταν αυτό κυκλοφόρησε.

Η ιστορία διηγείται την απαγορευμένη ερωτική ζωή δύο ανθρώπων τη δεκαετία του ’60, όταν μια δημοσιογράφος «σκαλίζει»την υπόθεσή τους και είναι αποφασισμένη να λύσει αυτό το μυστήριο. Ψάχνοντας, λοιπόν, θα ανακαλύψει ότι και οι δύο τους είναι ζωντανοί ακόμα και θα βάλει τα δυνατά της να τους βρει, πάση θυσία.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει η Augustine Frizzell (Euphoria) με πρωταγωνιστές τους Shailene Woodley, Felicity Jones, Joe Alwyn, Callum Turner και Emma Appleton.

Αποτελεί μια από τις 31 ταινίες που υπόσχονται να φέρουν το θερινό σινεμά στο σαλόνι σας, μέσω της πιο διάσημης streaming υπηρεσίας. 

Το The Last Letter From Your Lover (Το Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου) θα προβληθεί μέσα από το Netflix στις 23 Ιουλίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.