Wrath of Man: O Jason Statham σερβίρει την εκδίκηση σε κρύο, αιματηρό πιάτο στο νέο trailer

Σκέφτεται μόνο την εκδίκηση στη νέα ταινία του Guy Ritchie
30 Απριλίου 2021 08:33
Wrath of Man: O Jason Statham σερβίρει την εκδίκηση σε κρύο, αιματηρό πιάτο στο νέο trailer

Η MGM Studios έδωσε στην δημοσιότητα το νεότερο trailer του "Wrath of Man", της νέας επερχόμενης ταινίας δια χειρός Guy Ritchie, ο οποίος δεν κρύβει πως επιστρέφει στις ρίζες του μετά και το κωμικά γκανγκστερικό "The Gentlemen". Στη νέα του ταινία δράσης πρωταγωνιστεί ο Jason Statham και το "red band" trailer αφήνει όλη την αιματηρή, αφηνιασμένη και διψασμένη για εκδίκηση φιγούρα του να θερίζει κόσμο. 

Εδώ υποδύεται έναν εναν σεκιουριτά χρηματαποστολών, ο οποίος ανακαλύπτει πως υπάρχει μια βρώμικη εκ των έσω δουλειά στον εργασιακό του χώρο και η οποία σχετίζεται με τον θάνατο του γιου του. Οι ιδιαίτερες ικανότητές του φέρνουν προ εκπλήξεως τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια μια απόπειρας ληστείας και όλοι αρχίζουν να αναρωτιούνται ποιος πραγματικά είναι. Μόνο που θα το μάθουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τι σημαίνει να τους δικάζει η οργή ενός ανθρώπου. 

Ο Ritchie εδώ σκηνοθετεί ουσιαστικά το remake της γαλλικής ταινίας "Le Conveyeur" (Cash Truck" του Nicholas Boukhrief και αποτελεί επίσης την πρώτη του συνεργασία με τον Statham ύστερα από το -όχι και τόσο επιτυχημένο- "Revolver" του 2005. Και εδώ ο δημιουργός των "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" και "Snatch" συγκέντρωσε έναν εντυπωσιακό θίασο ηθοποιών με τους: Holt McCallany (‘Mindhunter‘), Jeffrey Donovan (‘Let Him Go‘)Josh Harnett (‘Most Wanted’), and Laz Alonzo (‘The Boys‘).  Raúl Castillo (‘Army Of The Dead‘)DeObia Oparei (‘Jumanji: The Next Level‘), Scott Eastwood (‘The Outpost‘), Chris Reilly (‘Official Secrets’)Niamh Algar (‘Raised By Wolves)Eddie Marsan και τον τραγουδιστή Post Malone

Το Wrath of Man θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Μαΐου 2021.