Wrath of Man: Ένας αφηνιασμένος Jason Statham στο πρώτο trailer της νέας ταινίας του Guy Ritchie

Και μια ληστεία που πηγαίνει στραβά, συνθέτουν μια επιστροφή στις ρίζες για τον σκηνοθέτη
30 Μαρτίου 2021 08:37
Wrath of Man: Ένας αφηνιασμένος Jason Statham στο πρώτο trailer της νέας ταινίας του Guy Ritchie

Η MGM Studios έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του "Wrath of Man", της νέας επερχόμενης ταινίας δια χειρός Guy Ritchie, ο οποίος πλέον εδραιώνει εμφατικά την επιστροφή στις ρίζες του, η οποία ξεκίνησε με το "The Gentlemen". Στη νέα του ταινία δράσης πρωταγωνιστεί ο Jason Statham στο ρόλο ενός σεκιουριτά χρηματαποστολών, ο οποίος ανακαλύπτει πως υπάρχει μια βρώμικη εκ των έσω δουλειά στον εργασιακό του χώρο και η οποία σχετίζεται με τον θάνατο του γιου του.

Οι ιδιαίτερες ικανότητές του φέρνουν προ εκπλήξεως τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια μια απόπειρας ληστείας και όλοι αρχίζουν να αναρωτιούνται ποιος πραγματικά είναι. Μόνο που θα το μάθουν από την ανάποδη μιας και ο δρόμος προς την εκδίκησή του μόλις ξεκίνησε και θα είναι αιματηρός και γεμάτος εντυπωσιακά πιστολίδια, όπως θα δείτε παρακάτω στο trailer. 

Ο Ritchie εδώ σκηνοθετεί ουσιαστικά το remake της γαλλικής ταινίας "Le Conveyeur" (Cash Truck" του Nicholas Boukhrief και αποτελεί επίσης την πρώτη του συνεργασία με τον Statham ύστερα από το -όχι και τόσο επιτυχημένο- "Revolver" του 2005. Και εδώ ο δημιουργός των "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" και "Snatch" συγκέντρωσε έναν εντυπωσιακό θίασο ηθοποιών με τους: Holt McCallany (‘Mindhunter‘), Jeffrey Donovan (‘Let Him Go‘)Josh Harnett (‘Most Wanted’), and Laz Alonzo (‘The Boys‘).  Raúl Castillo (‘Army Of The Dead‘)DeObia Oparei (‘Jumanji: The Next Level‘), Scott Eastwood (‘The Outpost‘), Chris Reilly (‘Official Secrets’), Niamh Algar (‘Raised By Wolves), Eddie Marsan και τον τραγουδιστή Post Malone

Το Wrath of Man θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Μαΐου 2021.