Στα γυρίσματα του "Borderlands" η Jamie Lee Curtis έπεσε θύμα φάρσας (ΦΩΤΟ)

Όλα για ένα γιαουρτάκι γίνονται…
25 Απριλίου 2021 12:42
Στα γυρίσματα του "Borderlands" η Jamie Lee Curtis έπεσε θύμα φάρσας (ΦΩΤΟ)

Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστή η είδηση ότι και η Jamie Lee Curtis (Halloween) θα παίξει στην ταινία του “Borderlands” ως “Tannis”. Τώρα, τα γυρίσματα του φιλμ έχουν ξεκινήσει ήδη και φαίνεται πώς το κλίμα που επικρατεί είναι ευδιάθετο, αφού η παραγωγή αποφάσισε να τρολάρει τη διάσημη ηθοποιό, με κάτι από τα παλιά.

Συγκεκριμένα, η ίδια η Curtis ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία με τη φάρσα που δέχτηκε. Γενικά η πρωταγωνίστρια των Halloween έχει κάνει πολλές διαφημίσεις στην καριέρα της με την πιο δημοφιλή να είναι η συνεργασία της με τα γιαούρτια της Activia. Έτσι κάποιος από την παραγωγή αποφάσισε να της αφήσει ένα γιαουρτάκι στο καμαρίνι της ως φάρσα. Εκείνη φυσικά αστειευόμενη και χωρίς δισταγμούς στο να "τσαλακωθεί" ανέβασε τη φωτογραφία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

 Η Curtis έρχεται και συμπληρώνει την ταινία μαζί με τους Kevin Hart και Cate Blanchett και Jack Black. To Borderlands θα έρθει σε σκηνοθεσία του Eli Roth, των "House with a Clock in its Walls" και "Death Wish", ενώ το σενάριο ανέλαβε ο Craig Mazin του Chernobyl.

Τα γυρίσματα του Borderlands συνεχίζονται κανονικά και η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες μελλοντικά από την Lionsgate.