Θα φτάσουμε μέχρι το Mortal Kombat 5; Του ξέφυγε του "Sub-Zero" σε συνέντευξη

Μάλλον θα δούμε πολλά sequels...
24 Απριλίου 2021 21:33
Θα φτάσουμε μέχρι το Mortal Kombat 5; Του ξέφυγε του "Sub-Zero" σε συνέντευξη

Μόλις 24 ώρες έχουν περάσει από τη χθεσινή παγκόσμια πρεμιέρα του Mortal Kombat στις αίθουσες και το HBO Max και από ότι φαίνεται οι δηλώσεις περί "ομοιοτήτων με το MCU", που σας είχαμε μεταφέρει στο παρελθόν, θα ισχύσουν. Αυτή τη φορά ο Joe Taslim, δηλαδή ο ηθοποιός που υποδύεται τον Sub-Zero στην ταινία, παραχώρησε μια συνέντευξη στο Variety, όπου φαίνεται να του ξέφυγε μια πληροφορία, η οποία προδίδει πως θα δούμε όχι απλά ένα sequel του Mortal Kombat, αλλά πολλά περισσότερα. 

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως ο 39χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει υπογράψει για τέσσερις ακόμη ταινίες, λέγοντας πως "εφόσον αυτή αποδειχθεί επιτυχία, τότε ίσως κάνουμε περισσότερες".

Αυτό δείχνει αρχικά πως το στούντιο πιστεύει στη δύναμη του franchise και απλά περιμένει την αποδοχή του κόσμου, που μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε εάν είναι αρκετή για να δώσει το πράσινο φως για τις συνέχειες. Αν όντως γίνει αυτό, τότε τα πλάνα της Warner θα φτάσουν όχι απλά μέχρι το Mortal Kombat 2, αλλά μέχρι το...Mortal Kombat 5

Σαφώς, να σημειώσουμε ότι η Warner Bros. δεν έχει ανακοινώσει κανένα sequel ακόμα. Το Mortal Kombat προβάλλεται από τις 23 Απριλίου σε κινηματογράφους και HBO Max (μόνο ΗΠΑ).