Θεοπάλαβο και γεμάτο τρόμο θα είναι το Doctor Strange 2

Η Elizabeth Olsen έκανε μια δήλωση που ανεβάζει το hype
23 Απριλίου 2021 12:10
Θεοπάλαβο και γεμάτο τρόμο θα είναι το Doctor Strange 2

Σας είχαμε ενημερώσει πως αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του Doctor Strange 2, με τον Kevin Feige μάλιστα να βρίσκεται εκεί για να επιβλέψει τις τελευταίες πινελιές στην παραγωγή. Τώρα, η Elizabeth Olsen που θα συμπρωταγωνιστήσει στο άκρως αναμενόμενο sequel στο πλάι του Benedict Cumberbatch, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Glamour όπου έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, το οποίο οι Marvel fans θα εκτιμήσουν. 

Για να ανεβάσει το hype ενόψει της ταινίας και να δώσει μια ιδέα στους fans του τι να περιμένουν, χωρίς φυσικά να δημιουργήσει πονοκεφάλους σε PR τμήματα, η Scarlet Witch είπε τα εξής:

Θα είναι μια θεότρελη ταινία και σίγουρα πηγαίνουν για ένα vibe σαν σόου τρόμου

Πρόκειται για μια δήλωση που συνάδει με μια παλαιότερη του σκηνοθέτη Scott Derrickson, πριν αποχωρήσει λόγω δημιουργικών διαφορών από την ταινία, όπου στο πλαίσιο του SDCC 2019 είχε δηλώσει ότι προσπαθούν να κάνουν την πρώτη horror ταινία του MCU. Την σκηνοθεσία του φιλμ μετέπειτα ανέλαβε ο Sam Raimi γνωστός από την "Maguire" τριλογία του Spider-Man, ο οποίος είναι και αυτός -όπως και ο Derrickson με το "Sinister"- έμπειρος με τις ταινίες τρόμου, έχοντας χαρίσει τα "The Evil Dead" και το "Drag Me To Hell"

Στο cast πέραν των δύο βασικών θα συμμετέχουν οι Benedict Wong, Rachel McAdams και Chiwetel Ejiofor, μαζί με τη νέα προσθήκη της Xochitl Gomez ως America Chavez. Όλως τυχαίως ο "Sorcerer Supreme" του Cumberbatch θα παίξει και στο πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home ως μέντορας του Peter Parker του Tom Holland. 

To Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2022.