The Conjuring 3: Το πρώτο trailer έχει τέρμα vibes από τον "Εξορκιστή"!

Οι Warrens αντιμετωπίζουν την πιο σατανική υπόθεσή τους!
22 Απριλίου 2021 16:45
The Conjuring 3: Το πρώτο trailer έχει τέρμα vibes από τον "Εξορκιστή"!

Πιστή στο ραντεβού που είχε δώσει η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "The Conjuring 3" το οποίο προσκαλεί τους fans του τρόμου στο πιο ζοφερό κεφάλαιο του σύμπαντος αυτού σε παραγωγή του James Wan, σκηνοθεσία Michael Chaves (The Curse of La Llorona). 

Η τρίτη ταινία που φέρει τον υπότιτλο "The Devil Made Me Do It" (Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω) θα ακολουθήσει ξανά τους παραφυσικούς ερευνητές Ed (Patrick Wilson) και Lorraine Warren (Vera Farmiga) να αναλαμβάνουν την εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα υπόθεση του Arne Johnson, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι τον είχε κυριεύσει ένας δαίμονας στην απολογία για τις ανθρωποκτονίες του.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: John Noble (Fringe) Ruairi O’Connor (Starz’ “The Spanish Princess”), Sarah Catherine Hook (Hulu’s “Monsterland”) και Julian Hilliard (“Penny Dreadful: city of Angels”, “The Haunting of Hill House”). Απολαύστε το trailer παρακάτω. 

Το The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και στο HBO Max στις 4 Ιουνίου 2021.