Μεταμορφώθηκε πάλι ο Christian Bale για το "Thor: Love and Thunder" (ΦΩΤΟ)

Αγνώριστος για το ρόλο του Gorr the Butcher στο MCU
19 Απριλίου 2021 22:34
Μεταμορφώθηκε πάλι ο Christian Bale για το "Thor: Love and Thunder" (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα του Thor 4 συνεχίζονται κανονικά στην Αυστραλία που είναι η πατρίδα πολλών εκ των πρωταγωνιστών και των συντελεστών της ταινίας. Ανάμεσά τους και ο Christian Bale τον οποίο ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε πρώτη φορά στο πλατό και πήραμε μια ματιά στην επιστροφή του στο superhero genre (μετά την Nolan τριλογία του Batman) και το ντεμπούτο του στο MCU. Ο Bale θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ που σκηνοθετεί ο Taika Waititi, ονόματι Gorr The Butcher και για αυτόν τον λόγο ο ηθοποιός πήρε στα σοβαρά τον ρόλο του. 

Για αυτό και όπως συνηθίζει σαν υποκριτικός χαμαιλέοντας μεταμορφώθηκε και πάλι για τις ανάγκες του ρόλου, ξυρίζοντας εντελώς το κεφάλι του, ενώ εμφανίστηκε και αρκετά αδυνατισμένος -όχι στα επίπεδα του "The Machinist" προφανώς γιατί ο ρόλος του θα απαιτεί πυκνό μακιγιάζ και προσθετικά, πέραν των CGI που θα χρησιμοποιηθούν λογικά: 

Βάσει των comics ο Gorr θέλει μανιασμένα να σκοτώσει κάθε θεό που θα σταθεί εμπόδιό του και μάλιστα σε ολόκληρο το Multiverse, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν ρόλο και τα διάφορα σύμπαντα που θα εμφανιστούν. Πάντως ακόμη να αποκαλυφθεί το κοστούμι ή και η τελική εμφάνιση του Gorr the Butcher, την ώρα που έχουμε δει τη νέα στολή του Thor του Chris Hemsworth και του Star-Lord του Chris Pratt σε φωτογραφίες και μας θύμισαν μεταλλάδες βγαλμένους από τα 80's. 

Πρόσφατα, επιβεβαιώθηκε πως θα επιστρέψει ο θίασος του Asgard στο "Love and Thunder", με τεράστια ονόματα όπως τον Matt Damon (Fake Loki) και την Melissa McCarthy (Fake Hela). Η νεότερη προσθήκη στο cast όμως, αυτή του Russell Crowe παραμένει έναν από τους άγνωστους ρόλους. Θα επιστρέψουν προφανώς οι Tessa Thompson και Jamie Alexander ως Valkyrie και Lady Sif, μαζί με την Jane Foster της Natalie Portman καθώς προορίζεται να γίνει η νέα "Mighty Thor" του Phase 4 του MCU. 

Και για του λόγου το αληθές, ο Damon, ο Hemsworth και ο Waititi άραξαν μαζί όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκονται στην COVID-free Αυστραλία και έβγαλαν μια φωτογραφία θυμίζοντας "boy band". Ο Hemsworth την ανέβασε στο Instagram του και έγραψε στη λεζάντα αστειευόμενος ότι "το album μας κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται πλέον στις 6 Μαΐου 2022.