Marvel: Η ώρα του Shang-Chi ήρθε - Το πρώτο trailer ρίχνει σαγόνια με τη δράση του

Ο πρώτος ασιατικής καταγωγής ήρωας του MCU συστήνεται με το δεξί
19 Απριλίου 2021 16:50
Marvel: Η ώρα του Shang-Chi ήρθε - Το πρώτο trailer ρίχνει σαγόνια με τη δράση του

Εδώ και καιρό τα γυρίσματα του Shang-Chi είχαν ολοκληρωθεί και πριν από λίγο η Marvel Studios έσπασε τη σιωπή της γύρω από τον νέο ήρωα που θα μας συστήσει στο Phase 4 του MCU. Το πρώτο trailer του Shang-Chi and The Legends of the Ten Rings, όπως θα τιτλοφορείται επίσημα, κυκλοφόρησε και όπως θα δείτε, ρίχνει σαγόνια με την καταιγιστική δράση, τις απίθανες χορογραφίες που θυμίζουν κάτι από "Crouching Tiger, Hidden Dragon", και γενικότερα το ύφος του, που μοιάζει με ένα φανταστικό έπος της κινεζικής κουλτούρας και των πολεμικών τεχνών. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton (Just Mercy, The Glass Castle, Short Term 12) και τον ομώνυμο ήρωα υποδύεται ο Simu Liu. Ολόκληρο το βασικό cast εκπροσωπείται μόνο από ασιατικής καταγωγής ηθοποιούς όπως τον Tony Leung, θρυλικό ηθοποιό από το Χονγκ Κονγκ που έχει παίξει στα "In the Mood for Love" και "Chunking Express" να υποδύεται εδώ τον μεγάλο κακό της ταινίας, ονόματι Wenwu. Επίσης, πρωταγωνιστεί η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, και Ronny Chieng. 

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το Entertainment Weekly στο ειδικό του αφιέρωμα:

Σύμφωνα με την ιστορία o Shang-Chi ζει μια ζωή βουτηγμένη στην καλοπέραση και την κρεπάλη με τους φίλους τους στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, έχοντας ρίξει μαύρη πέτρα στο σκοτεινό παρελθόν του εδώ και μια δεκαετία. Επειδή όμως το παρελθόν είναι ύπουλο, αυτό έρχεται να τον βρει. Δεν είναι άλλος από τον γνωστό στα comics κακό ονόματι "Mandarin", τον οποίο πρωτοακούσαμε στο Iron Man 3, καθώς ο Ben Kingsley υποδύθηκε έναν απατεώνα που ισχυρίζονταν πως ήταν αυτός.

Μόνο που εδώ συστηνόμαστε σε αυτόν ως "Wenwu", με τον Kevin Feige και τους παραγωγούς να κάνουν λόγο για μια "διαφορετική, σύνθετη και πολυδιάστατη βερσιόν" του εν λόγω villain από αυτή που περιμένει ο κόσμος. 

Απολαύστε το trailer και το πρώτο poster παρακάτω και ετοιμαστείτε να συστηθείτε σε μια νέα, διαφορετική πλευρά του σύμπαντος της Marvel. 

Το Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου.