Κοντά στα τελειώματα είναι το Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ο Kevin Feige επισκέπτεται το πλατό για την τελευταία εβδομάδα των γυρισμάτων
18 Απριλίου 2021 13:28
Κοντά στα τελειώματα είναι το Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ιδιαίτερα ευχάριστα νέα έρχονται από το πλατό του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το οποίο επηρεάστηκε σε ένα βαθμό από τη πανδημία, το πρόγραμμα της Marvel που έπρεπε να ρυθμιστεί εκ νέου λόγω των εξελίξεων, καθώς και από την αποχώρηση του Scott Derrickson. Ο σκηνοθέτης του πρώτου Doctor Strange του 2016 αποχώρησε λίγους μήνες πριν από το τότε προγραμματισμένο ξεκίνημα των γυρισμάτων, κάτι που οδήγησε τη Marvel να δράσει αστραπιαία και έτσι ο Sam Raimi, σκηνοθέτης της "Maguire" τριλογίας του Spider-Man, τον αντικατέστησε. 

Πριν από μερικές μέρες μάθαμε πως ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο επειδή την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του Doctor Strange 2. Όπως θα τον δείτε παρακάτω στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Undefeated", φοράει μάλιστα ένα από τα κλασικά καπέλα του, μόνο που φέρει ένα καινούργιο λογότυπο που παραπέμπει στο έμβλημα του "Sorcerer Supreme": 

Έδωσε κιόλας τα εύσημα στην Elizabeth Olsen, που θα συμπρωταγωνιστεί πλάι στον Benedict Cumberbatch, η οποία αμέσως αφότου ολοκλήρωσε τις σκηνές της για το WandaVision, ξεκίνησε να δουλεύει στο sequel. Άλλωστε αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους στενά και το φινάλε του WandaVision έκλεισε το μάτι για την επανεμφάνιση της Scarlet Witch. 

To Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2022.