Fast & Furious: Μετά το διάστημα το επόμενο βήμα είναι οι δεινόσαυροι και το Jurassic World!

Φαντάζεστε την συμμορία του Toretto να συναντάει το Jurassic World;
15 Απριλίου 2021 18:19
Fast & Furious: Μετά το διάστημα το επόμενο βήμα είναι οι δεινόσαυροι και το Jurassic World!

Το που μπορεί να πάει στις επόμενες ταινίες το franchise του Fast & Furious είναι κάτι το οποίο μόνο οι δημιουργοί του ξέρουν. Κατάφερε να τερματίσει τα στενά όριά των αυτοκινήτων, με επικές ληστείες και καταδιώξεις με ελικόπτερα και αεροπλάνα, ανθρώπους να πιάνουν τορπίλες με τα χέρια, ακόμη και την συμμορία του Dom να επιχειρούν να ταξιδέψουν στο διάστημα, όπως επιβεβαιώθηκε στο νεότερο trailer του Fast & Furious 9. Τι άλλο μένει να κάνει; 

Ειλικρινά, όπως παραδέχονται και οι συντελεστές τους, δεν υπάρχει ταβάνι στο που μπορεί να οδηγηθεί το franchise στο μέλλον, σε σημείο που ούτε λίγο ούτε πολύ μπορεί μελλοντικά να συναντήσουν και...δεινόσαυρους! Δεν τρολάρουμε, όντως ο σκηνοθέτης της ταινίας, Justin Lin, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Fast & Furious να κάνει crossover με το Jurassic World, σε σχετική ερώτηση που του έκανε το Comicbook:

Λοιπόν, δε θα πω "ποτέ μη λες ποτέ" σε τίποτα. Και το γεγονός πώς μέρος της φιλοσοφίας μας είναι να μην μπαίνουμε σε κουτιά και πλαίσια. Αυτό μπορώ να πω μόνο. 

Με την ιδέα συμφωνεί και η Michelle Rodriguez που υποδύεται την σύζυγο του Vin Diesel, η οποία ενθουσιάστηκε με την ιδέα λέγοντας

Όταν φτάνεις σε μια συγκεκριμένη κορυφή, δεν υπάρχει άλλο μονοπάτι μετά εκτός από το να συναντήσεις άλλα brands και να συγχωνευτείς, είναι αυτό που κάνουν μεγάλες εταιρίες μεταξύ τους όταν γίνονται τεράστιες...Το μόνο που στέκεται εμπόδιο σε κάτι τέτοιο είναι οι δικηγόροι και τα στούντιο. Επειδή, συνήθως τα brands, όταν θες να συγχωνευτείς, ανήκουν σε διαφορετικά στούντιο και τέτοια, αλλά στην προκειμένη βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Δεν ξέρω, απλά λέω ότι μπορεί να δουλέψει. 

Αν και προς το παρόν επίσημα δεν υπάρχουν τέτοια πλάνα, τουλάχιστον για τη βασική ιστορία του The Fast Saga, η οποία θα ολοκληρωθεί με το Fast & Furious 11, δεν αποκλείεται εντελώς το ενδεχόμενο. Το εάν θα χρειαστεί να κυνηγήσουν τα αλάνια του Toretto και να μαντρώσουν μερικούς δεινόσαυρους μαζί με τον Chris Pratt μένει να το δούμε. Απλώς δε θα μας έκανε εντύπωση το να πραγματοποιηθεί.