Το αληθινό lightsaber της Disney υπάρχει αλλά το είδανε μόνο εκλεκτοί

Έχει τρελαθεί το διαδίκτυο με αυτά που μετέφεραν όσοι ήταν στην παρουσίαση
12 Απριλίου 2021 10:40
Το αληθινό lightsaber της Disney υπάρχει αλλά το είδανε μόνο εκλεκτοί

Το ίντερνετ και συγκεκριμένα οι Star Wars fans βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα εδώ και μερικές ημέρες, καθώς η Disney αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα "αληθινό" lightsaber. Το υγρό όνειρο πολλών εκεί έξω βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί, όχι απλά σαν ένα προϊόν εργαστηρίου, όπως έχουμε δει σχετικά πρόσφατα να κατασκευάζουν μηχανικοί YouTubers, αλλά σαν ένα προϊόν που θα μπορεί να έχει ο καθένας σπίτι του. Και φυσικά όχι σαν όπλο, αλλά ως ένα συλλεκτικό αντικείμενο για τους πολύ ένθερμους οπαδούς του σύμπαντος του George Lucas. 

Η Walt Disney Company πραγματοποίησε ένα ειδικό event με εκλεκτούς προσκεκλημένους σχετικά με τα σχέδια που έχει για τα θεματικά πάρκα. Εκεί, ο πρόεδρος των θεματικών πάρκων, Josh D'Amaro έκανε μια μικρή επίδειξη του εν λόγω φωτόσπαθου, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να μην τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο. 

Μερικοί που παρευρέθηκαν προσπάθησαν να περιγράψουν αυτό που είδαν με τα μάτια τους και από τα λεγόμενά τους ήταν άκρως εντυπωσιακό το αποτέλεσμα:

Από ότι φαίνεται πολύ σύντομα θα έχουμε επίσημες φωτογραφίες και βίντεο και πιθανώς πώς θα διατεθεί το αληθινό φωτόσπαθο που ετοιμάζει από το 2017 η Disney, όταν και κατέθεσε μια σχετική πατέντα. Ο D'Amaro αστειεύτηκε κιόλας στο tweet του λέγοντας ότι ήταν 'πραγματι αληθινό και όχι προϊόν CGI":

Μέχρι σήμερα τα φωτόσπαθα που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν ξεχωριστή λεπίδα που προσαρμόζεται σαν λάμπα φθορίου στην λαβή και ένα που θα έκανε το πτυσσόμενο λέιζερ εφέ πραγματικότητα θα ολοκλήρωνε την εμπειρία αυτή. Είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε πως θα μοιάζει το εν λόγω lightsaber που μέχρι στιγμής πολύ λίγοι εκλεκτοί κατάφεραν να δουν.