Για πρώτη φορά σε ταινία ο Zlatan Ibrahimovic στο νέο "Αστερίξ & Οβελίξ" του Netflix

Κινηματογραφικό ντεμπούτο για τον άσο της Milan - Μαζί του οι Marion Cotillard και Vincent Cassel
09 Απριλίου 2021 21:48
Για πρώτη φορά σε ταινία ο Zlatan Ibrahimovic στο νέο "Αστερίξ & Οβελίξ" του Netflix

Τι έλειπε από την καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Να πρωταγωνιστήσει σε ταινία και τελικά θα το κάνει. Ο αστέρας της Μίλαν και της Εθνικής Σουηδίας παρά τα 39 του χρόνια αποδεικνύει πως είναι ασταμάτητος εντός των γηπέδων και η δημοφιλία του παραμένει σε τέτοιο επίπεδο που θα γίνει και ηθοποιός, καθώς θα πραγματοποιήσει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο επερχόμενο Asterix & Obelix: The Middle Kingdom, το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει μέσω του Netflix.

Ο Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε τη συμμετοχή του μέσα από μια ανάρτηση στα social media του, με μια λεζάντα που γράφει με την χαρακτηριστική γραμματοσειρά το όνομα του χαρακτήρα του, Antivirus.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ταινία του Αστερίξ και του Οβελίξ. Πρώτος ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν στο "Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες" του 2008, όπου εμφανίστηκε μαζί με τον Τόνι Πάρκερ και τον Μίκαελ Σουμάχερ

Πρόκειται για το νεότερο κεφάλαιο του γνωστού καρτούν και κόμικ, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι live-action ταινία με εντελώς διαφορετικό cast αφού αποχώρησε ο Gerard Depardieu από τον ρόλο του Οβελίξ, έχοντας υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα σε πέντε ταινίες. Έτσι, τον Αστερίξ θα υποδυθεί ο Guillaume Canet, ο οποίος μάλιστα σκηνοθετεί την ταινία, και τον Οβελίξ ο Gilles Lellouche. Μαζί τους θα συμπρωταγωνιστήσουν ως Κλεοπάτρα η Marion Cotillard (Inception, Allied) και ως Ιούλιος Καίσαρας ο Vincent Cassel (La Haine). 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν στη Γαλλία και το Μαρόκο, αν και αρχικά θα γυριζόταν στην Κίνα, σχέδια τα οποία λόγω της πανδημίας ακυρώθηκαν. Αναμένεται να αποτελέσει μια από τις ακριβότερες γαλλικές παραγωγές στην ιστορία με budget που θα ξεπερνά τα €60 εκατομμύρια. Στο Deadline αναφέρεται ότι στην Ελλάδα θα αναλάβει τη διανομή η Rosebud, όπως συνέβη και με τις προηγούμενες ταινίες, και δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα κυκλοφορήσει μέσω του ελληνικού Netflix.