Ο "Γάμος αλά Ελληνικά 3" είναι γεγονός και επιτέλους έρχεται Ελλάδα

Η Νία Βαρντάλος το επιβεβαίωσε και επιστρέφει όλο το γνωστό cast
09 Απριλίου 2021 09:59
Ο "Γάμος αλά Ελληνικά 3" είναι γεγονός και επιτέλους έρχεται Ελλάδα

Η ταινία που μυρίζει τζατζίκι, σουβλάκι και ελληνικό ρομάντζο από μακριά και είναι αγαπημένη ειδικά στο αμερικάνικο κοινό είναι με διαφορά το My Big Fat Greek Wedding ή αλλιώς "Γάμος αλά Ελληνικά" όπως το γνωρίζουμε στα μέρη μας. Η Νία Βαρντάλος από το πουθενά το μακρινό 2002 έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με πάνω από $368 εκ. εισπράξεις, κερδίζοντας κιόλας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου εκείνης της χρονιάς. Μάλιστα, ήταν η πιο επιτυχημένη εμπορικά ρομαντική κομεντί όλων των εποχών στις ΗΠΑ με πάνω από 240 εκ. δολάρια στο box office, μέχρι το 2016 όπου η animated ταινία "Sing" έσπασε αυτό το ρεκόρ με 268 εκ. δολάρια.

Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το sequel "My Big Fat Greek Wedding 2" όπου εστίασε στην κόρη της Τούλας και του Ίαν, την Πάρις της Elena Kampouris και έναν νέο ελληνικό γάμο, αλλά από ότι φαίνεται θα τριτώσει το...καλό. Και αυτό γιατί η Βαρντάλος ανακοίνωσε επίσημα πως έρχεται το Γάμος αλά Ελληνικά 3 επιβεβαιώνοντας πως ολοκλήρωσε τη συγγραφή του σεναρίου. Ωστόσο, λόγω του ότι πρόκειται για ανεξάρτητη παραγωγή δεν έχει λάβει ακόμα ασφάλιση για να γυριστεί, καθώς μόνο τα στούντιο παραγωγής έχουν το πράσινο φως εν μέσω πανδημίας.

Αστειεύτηκε κιόλας, μέσα από το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, πως αναγκάστηκε το ανακοινώσει διότι "τα νέα διέρρευσαν επειδή ένας Έλληνας έμαθε για αυτό":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Το ευχάριστο είναι πως θα έρθει για γυρίσματα στην Ελλάδα για πρώτη φορά και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Πελοποννήσου. Όλα αυτά μόλις φυσικά λάβει την ασφάλιση που απαιτείται και φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες και στην χώρα μας, ούτως ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν -το πιθανότερο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μετά το Knives Out 2, την ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το "Born to be Murdered" με τον John David Washington, άλλη μια παραγωγή προτιμάει την χώρα μας για να κοσμήσει με τις ελληνικές ομορφιές τα πλάνα της. 

Tags: