Η Angelina Jolie παλεύει με φλόγες και εκτελεστές στη νέα ταινία του Taylor Sheridan (ΒΙΝΤΕΟ)

O δημιουργός των Hell or High Water και Wind River επιστρέφει σε neo-western λημέρια
07 Απριλίου 2021 21:05
Η Angelina Jolie παλεύει με φλόγες και εκτελεστές στη νέα ταινία του Taylor Sheridan (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του "Those Who Wish Me Dead" της νέας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, την οποία υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Taylor Sheridan. Πρόκειται για τον πλέον μετρ δημιουργό των neo-western του αμερικανικού σινεμά, ο οποίος έχοντας γράψει το υποψήφιο για Όσκαρ "Hell or High Water", επιστρέφει μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, το "Wind River" (2017), στα γνωστά του λημέρια. 

Η πλοκή βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Michael Koryta, όπου η Jolie υποδύεται μια πυροσβέστρια (αλεξιπτωτίστρια κιόλας), η οποία τοποθετείται σαν δασοφύλακας και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ύστερα από μια αποτυχημένη αποστολή. Ξαφνικά συναντάει ένα 12χρονο αγόρι σε μια περιπολία της, το οποίο μοιάζει κατατρεγμένο και γεμάτο αίματα. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι το κυνηγούν κάποιοι για να το σκοτώσουν και συγκεκριμένα δύο δολοφόνοι που τους υποδύονται οι Aidan Gillen (Peaky Blinders, Game of Thrones) και Nicholas Hoult (Tolkien, X-Men: Apocalypse). Στην προσπάθειά τους να το εντοπίσουν δε διστάζουν να κάψουν ένα ολόκληρο δάσος στη Montana και η Jolie έχει μόνο μία αποστολή: να σώσει το παιδί από τα νύχια των εκτελεστών και να βγει ζωντανή από την πύρινη λαίλαπα. 

Το cast συμπληρώνουν οι: Jon Bernthal (Ford v. Ferrari, The Punisher), Tyler Perry, Jake Weber, Medina Senghore και James Jordan. To σενάριο επιμελήθηκε ο Sheridan μαζί με τον Charles Leavitt (Blood Diamond), ενώ ακόμη μια επιστροφή από τους συνεργάτες του "Wind River" είναι ο κινηματογραφιστής Ben Richards, που ευθύνεται για τα πύρινα κάδρα που θα δείτε στο καταιγιστικό trailer παρακάτω.

Το Those Who Wish Me Dead θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και μέσω του HBO Max (όπου υποστηρίζεται χωρίς έξτρα κόστος) στις 14 Μαΐου 2021.