Without Remorse: O Michael B. Jordan είναι μια φονική ανθρώπινη μηχανή στο νέο trailer

Στη νέα "Tom Clancy's" περιπέτεια που έρχεται στο Amazon Prime Video
07 Απριλίου 2021 08:39
Without Remorse: O Michael B. Jordan είναι μια φονική ανθρώπινη μηχανή στο νέο trailer

Το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα του δόθηκε στην κυκλοφορία από την Amazon Studios και τη Skydance για το επερχόμενο "Without Remorse" με τον Michael B. Jordan να μετατρέπεται σε μια ανθρώπινη φονική μηχανή. Στη νέα blockbuster ταινία δράσης που σκηνοθετεί ο Stefano Sollima (Sicario: Day of the Soldado) βλέπουμε έναν ακόμη ήρωα των μιλιταριστικών βιβλίων του Tom Clancy να παίρνει σάρκα και οστά, αυτόν του John Kelly (στα βιβλία γνωστός ως John Clark). H Amazon άλλωστε φιλοξενεί και μια επιτυχημένη σειρά με τον Jack Ryan του John Krasinski. 

Ο Clark κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης τρομοκρατών στο σπίτι του, ο Kelly χάνει την γυναίκα του και εκείνη τη στιγμή είναι που οι δολοφόνοι της υπέγραψαν τη καταδίκη τους. Ο πιο αποτελεσματικός πράκτορας των ΗΠΑ αναλαμβάνει δράση να ξεδιαλύνει την υπόθεση, όμως πέφτει σε μια μεγαλύτερη παγίδα και μια συνομωσία που μπορεί να πυροδοτήσει ιμα ένοπλη σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Jodie Turner-SmithJamie BellGuy PearceLauren London, και Cam Gigandet. Το σενάριο υπογράφει ο μετρ των neo-western ταινιών, Taylor Sheridan, που μας έχει χαρίσει τα Hell or High Water και Wind River, μαζί με τον Will Staples

Το Tom Clancy's Without Remorse θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου 2021 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video