Black Widow: Μας έλειψαν πολύ οι ταινίες της Marvel και το νέο trailer το υπενθύμισε

Στις 9 Ιουλίου θα λύσει όποιους λογαριασμούς άφησε η Scarlett Johansson
03 Απριλίου 2021 19:05
Black Widow: Μας έλειψαν πολύ οι ταινίες της Marvel και το νέο trailer το υπενθύμισε

Από το πουθενά πριν από λίγα λεπτά η Disney και η Marvel Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο trailer του Black Widow, μιας και αποτελεί μια από τις πιο ταλαιπωρημένες κυκλοφορίες που λόγω του κορωνοϊού καθυστέρησου ουκ ολίγες φορές. Τι κι αν είχαμε χορτάσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο τα trailers του; Η Marvel φρόντισε σε αυτό να συμπεριλάβει αρκετές φρέσκες σκηνές που δεν είχαμε ξαναδεί και να βαθύνει το μυστήριο για το παρελθόν της Natasha Romanoff, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί. 

Βέβαια, χρησιμοποιώντας μια καινούργια ενορχήστρωση του Avengers theme για να θυμίσει την θυσία που έκανε στο "Endgame", το νέο trailer θα σας θυμίσει επίσης πόσο πολύ έλειψαν αυτές οι blockbuster ταινίες της Marvel και το hype που της ακολουθά. Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η πρώτη ταινία του Phase 4 του MCU.

Στο Black Widow πέραν τη Johansson ως Black Widow, θα δούμε τους Florence Pugh ως Yelena Belova, τον David Harbour ως Red Guardian, την Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και τους O-T FagbenleWilliam Hurt και Ray Winstone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Cate Shortland γνωστή για τη δουλειά της στα "Lore" και "Berlin Syndrome", σε σενάριο του Eric Pearson. 

To Black Widow θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου 2021 ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και το Disney Plus (με έξτρα χρέωση Premier Access στα $29.9).