Σόκαρε με τη δήλωσή της η Millie Bobby Brown - Δεν έχει δει Marvel, DC και τις Harry Potter ταινίες!

Η σταρ του "Stranger Things" έδωσε εξηγήσεις
03 Απριλίου 2021 14:26
Σόκαρε με τη δήλωσή της η Millie Bobby Brown - Δεν έχει δει Marvel, DC και τις Harry Potter ταινίες!

Είναι δυνατόν εν έτει 2021 να μην υπάρχει άτομο που να μην έχει παρακολουθήσει τα βασικά της σημερινής ποπ κουλτούρας; Και άντε μπορεί να βρείτε ένα φίλο σας ή έναν που να μην τρελαίνεται με το να παρακολουθεί ταινίες αλλά όταν πρόκειται για ηθοποιό και μάλιστα ανερχόμενη σταρ του Χόλιγουντ σίγουρα είναι παράξενο.

Ο λόγος για την Millie Bobby Brown που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ως "Eleven" από το Stranger Things, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως -κρατήστε την αναπνοή σας εδώ ή καθίστε καλύτερα αν είστε όρθιοι- ούτε μία Marvel, DC ή Harry Potter ταινία, κάτι που και οι φίλοι της βρίσκουν παράξενο. Η 17χρονη ηθοποιός που πρόσφατα είδαμε και ως Enola Holmes στην ομώνυμη ταινία του Netflix είπε τα εξής στο MTV News:

Δεν έχω δει ούτε μια ταινία της Marvel, ούτε μια ταινία της DC. Ξέρω σιγά τι μας είπες. Δεν είναι του στιλ μου αλλά είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τις παρακολουθήσω. Απλά δεν είπα ποτέ "ω θεε μου θα βάλω αυτή τη ταινία" ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι πιο πολύ της φάσης του "The Notebook", να βάλω καμιά ρομαντική ταινία. Και δεν είμαι τρελαμένη με αυτά νομίζοντας ότι τα ζω. Τα κάνω ήδη, θέλω να δω αληθινά πράγματα. Ούτε και Harry Potter έχω δει. Έχω τόσους φίλους που με κοιτούν παράξενα και μου λένε "Μα πώς;" και τους λέω "δεν έχω ιδέα". 

Όσο σοκαριστικό κι αν ακούγεται σε κάποιους που διαβάζετε αυτή την είδηση, δεν είναι παρά το γούστο της και θα πρέπει να το σεβαστούμε. Όσο κι αν η ίδια της είναι μέρος της ποπ κουλτούρας αφού το Stranger Things που την έκανε γνωστή παγκοσμίως αποτελεί μια από τις διασημότερες σειρές που υπάρχουν.