Ακυρώθηκαν δύο μεγάλες ταινίες της DC κατ' εντολή Warner Bros.

Πρόωρο τέλος στα projects των "New Gods" και "Trench"
02 Απριλίου 2021 09:01
Ακυρώθηκαν δύο μεγάλες ταινίες της DC κατ' εντολή Warner Bros.

Στον απόηχο του "Snyder Cut",το οποίο κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες λαμβάνοντας θετικές κριτικές και αντιδράσεις από τους fans, η DC Films, κατ' εντολή της Warner Bros., ανακοίνωσε την ακύρωση δύο ταινιών του κινηματογραφικού σύμπαντός της. Πρόκειται για το "New Gods" που ετοίμαζε η Ava DuVernay (Selma, When They See Us) καθώς και το "The Trench" του James Wan

Στην ανακοίνωσή της η Warner ευχαρίστησε τους ταλαντούχους δημιουργούς για τη συνεισφορά τους, χωρίς να κλείσει την πόρτα για μια πιθανή επιστροφή των ταινιών αυτών στο μέλλον, καθώς θα παραμείνουν στα χέρια τους εάν και εφόσον δοθεί ξανά το πράσινο φως. 

Η DuVernay που θα σκηνοθετούσε την ταινία με πρωταγωνιστή τον πανίσχυρο κακό Darkseid, που είδαμε εκτενώς στο Zack Snyder's Justice League, αποχαιρέτησε το project με ένα tweet: 

Επίσης, για την ιστορία, το "Trench" αποτελούσε το horror spinoff του Aquaman, το οποίο θα συνέχιζε την ιστορία των συγκεκριμένων θαλάσσιων πλασμάτων. Πλέον ο Wan έχει μόνο το Aquaman 2 στο πρόγραμμά του, που αναμένεται να αρχίσει τα γυρίσματα εντός του 2021. 

Tags: