To Mortal Kombat καθυστερεί για λίγο και μάλλον φταίει το Godzilla vs. Kong

Και το εξαιρετικό του άνοιγμα στο box office
31 Μαρτίου 2021 12:07
To Mortal Kombat καθυστερεί για λίγο και μάλλον φταίει το Godzilla vs. Kong

Θα πρέπει να κάνετε λίγη παραπάνω υπομονή για να παρακολουθήσετε τη νέα Mortal Kombat ταινία, καθώς η Warner Bros. αποφάσισε να το καθυστερήσει για μια εβδομάδα. Έτσι η πολυαναμενόμενη ταινία δράσης που βασίζεται στο αιματηρό fighting βιντεοπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου αντί για τις 16 του μήνα που είχε κανονιστεί εξαρχής. 

Σύμφωνα με το Deadline λέγεται πως ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι για να αφήσει το Godzilla vs. Kong, την άλλη μεγάλη της κυκλοφορία, να αλωνίσει παραπάνω καιρό στις αίθουσες μόνη της, δεδομένου και του εξαιρετικού ανοίγματος που πραγματοποιεί ήδη στο διεθνές box office. Σήμερα 31/03 κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ επομένως η συγκομιδή του θα αυξηθεί κατά πολύ. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το νεότερο trailer της ταινίας που σκηνοθετεί ο Simon McQuoid. Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Πλέον, το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (μόνο ΗΠΑ) στις 23 Απριλίου 2021.