Black Adam: Χάρη στον Dwayne Johnson ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει τελικά

Η ιεραρχία της δύναμης στο σύμπαν της DC αλλάζει το 2022
29 Μαρτίου 2021 12:48
Black Adam: Χάρη στον Dwayne Johnson ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει τελικά

Πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε και το βασικό cast του Black Adam, με την προσθήκη του Pierce Brosnan, ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζαμε πότε θα κυκλοφορήσει η DCEU ταινία. Αυτό το φρόντισε ο Dwayne Johnson μέσα από τους πανίσχυρους social media λογαριασμούς που ακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο.

Μέσα από μια viral διαφημιστική καμπάνια που έλαβε χώρα στις φημισμένες πινακίδες της Times Square στην Νέα Υόρκη, ανακοινώθηκε η επίσημη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του, τοποθετώντας το έτσι για τις 29 Ιουλίου 2022

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)


Ο "The Rock" θα υποδυθεί τον ομώνυμο αντιήρωα της DC και θα δούμε πως μετατρέπεται στον Black Adam. Τον περασμένο Αύγουστο στο DC FanDome event είχε δοθεί και μια σύνοψη της ιστορίας του: "Αν και στην αρχή χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να προστατεύει τους δικούς τους, άφησε τις δυνάμεις του να τον κυριεύσουν. Εν τέλει έγινε τόσο δυνατός που ο μάγος Shazam που του χάρισε τις υπερδυνάμεις, τον φυλάκισε. Πέντε χιλιετίες μετά ο Black Adam καταφέρνει με κάποιον τρόπο να δραπετεύσει και ορκίζεται στον εαυτό του πως κανένας δεν θα τον σταματήσει ποτέ ξανά. Όσοι τον γνωρίζουν από τα comics άλλωστε ξέρουν πόσο ισχυρός είναι και αποτελεί έναν από τους πιο ανεξέλεγκτους χαρακτήρες, χωρίς ηθικούς φραγμούς και πλευρές."

To cast του Black Adam, συμπληρώνουν οι: Noah Centineo ως Atom Smasher, Aldis Hodge ως Hawkman, Quintessa Swindell ως Cyclone, ο Marwan Kenzari (Aladdin) στον ρόλο του κακού και η Sarah Shahi σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. To φιλμ σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise). 

Πλέον, το Black Adam αναμένεται να προβληθεί στις 29 Ιουλίου 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες.