Νέα trailers για το Mortal Kombat γιατί τέτοια δράση δεν χορταίνεται

Η "Θανάσιμη Μάχη" σας καλεί στις 16 Απριλίου
28 Μαρτίου 2021 16:20
Νέα trailers για το Mortal Kombat γιατί τέτοια δράση δεν χορταίνεται

Η νέα..."Θανάσιμη Μάχη" ξεκινά σε περίπου τρεις εβδομάδες από σήμερα, καθώς η νέα Mortal Kombat ταινία θα κάνει πρεμιέρα και η Warner Bros. δεν σταματά να προωθεί δυναμικά μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της για το ταλαιπωρημένο κινηματογραφικά 2021. Για αυτόν τον λόγο μέσα από τις σελίδες της ταινίας στα κοινωνικά δίκτυα δημοσιεύθηκαν δύο νέα trailers γιατί η Warner κατάλαβε ότι οι fans δεν χορταίνουν να βλέπουν τη δράση της μέχρι να κυκλοφορήσει. 

Απολαύστε τα παρακάτω:

 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Simon McQuoid, μίλησε κιόλας σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τη βία του franchise και πώς θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, σε σημείο που φλέρταραν με το να απαγορευτεί η κυκλοφορία της. 

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Bi-Han and Sub-Zero, και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Hanzo Hasashi και Scorpion.

Το Mortal Kombat θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσες και HBO Max (ΗΠΑ) στις 16 Απριλίου 2021.