Κρατηθείτε παίδες γιατί έρχεται το πρώτο trailer του The Suicide Squad (ΦΩΤΟ)

Και θα είναι R-rated φυσικά με τον James Gunn βάζει φωτιά στο hype
26 Μαρτίου 2021 09:09
Κρατηθείτε παίδες γιατί έρχεται το πρώτο trailer του The Suicide Squad (ΦΩΤΟ)

Μπουρλότο βάζει στο hype του νέου The Suicide Squad ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Gunn, καθώς ανακοίνωσε πως το πρώτο trailer αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός μερικών ωρών. Και σα να μη νέφτανε αυτό θα είναι ένα κανονικό R-rated trailer που δε θα λυπηθεί να δείξει όση βία και παράνοια θα κουβαλάει η τρόπον τινά νεοσύστατη "Suicide Squad" της DC.

Το tease στους fans του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC φρόντισε να κάνει ο σκηνοθέτης των "Guardians of the Galaxy" μέσα από το Twitter του και να αναρτήσει την "Red Band" προειδοποίηση που υπάρχει πριν το ξεκίνημα του trailer:

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια νέα στιλάτη αφίσα της ταινίας που φαίνεται να αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό φιλμ δράσης "The Dirty Dozen" (Και οι 12 ήταν Καθάρματα): 

Γνωρίζουμε πως από τις επιστροφές της προηγούμενης "Ομάδας Αυτοκτονίας" θα δούμε ξανά τους Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney και Joel Kinnaman στους ρόλους των Harley Quinn, Amanda Waller, Captain Boomerang και Rick Flag. Τα νέα μέλη του τεράστιου αυτού ανσάμπλ cast είναι οι: Idris Elba ως Bloodsport, Michael Rooker ως Savant, John Cena ως Peace Maker, David Dastmalchian ως Polka Dot Man, Nathan Fillion ως TDK, Daniela Melchior ως Ratcatcher 2, Mayling NG ως Mongal, Peter Capaldi ως Thinker, Alice Braga ως Solsoria, Pete Davidson ως Blackguard, Sean Gunn ως Weasel, Flula Borg ως Javelin και Steve Agee ως King Shark.

Επίσης, πρόσφατα μάθαμε ότι ο θρυλικός Sylvester Stallone θα εμφανιστεί σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Κρατηθείτε καθώς σύντομα θα πάρουμε μια πρώτη χορταστική γεύση από το The Suicide Squad που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max (όπου υποστηρίζεται).