Το cast του Black Adam υποδέχεται τον πρώην James Bond, Pierce Brosnan

O "The Rock" ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες τον "Dr. Fate" του DCEU
26 Μαρτίου 2021 08:33
Το cast του Black Adam υποδέχεται τον πρώην James Bond, Pierce Brosnan

Μετά την Helen Mirren, το κινηματογραφικό σύμπαν της DC υποδέχεται ακόμη έναν θρυλικό Βρετανό ηθοποιό. Ο λόγος φυσικά για τον πρώην πράκτορα 007, Pierce Brosnan, ο οποίος θα συμμετέχει στο Black Adam στο πλάι του Dwayne Johnson, ο οποίος του επιφύλασσε μια μεγαλοπρεπής υποδοχή στο cast. Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως James Bond -πριν την θητεία του Daniel Craig- θα υποδυθεί τον Kent Nelson aka "Dr. Fate", που είναι το τελευταίο πρόσωπο-κλειδί του cast και ένας εκ των ιδρυτικών μελών της Justice Society. 

Βάσει των comics ο χαρακτήρας του Nelson είναι γιος ενός αρχαιολόγου ο οποίος ανοίγει έναν μυστηριώδη τάφο του "Nabu the Wise". Καταλήγει όμως να τον κυριεύει ο αρχαίος αυτός θεός και μετατρέπεται σε έναν πανίσχυρο μάγο, χάρη στη δύναμη του "Helmet of Fate". Την ανακοίνωσή του έκανε ο 'The Rock' μέσα από το Instagram του όπως θα δείτε παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Σε μερικές εβδομάδες ξεκινούν τα γυρίσματα άλλωστε, τώρα που το σενάριο ολοκληρώθηκε, και ο Brosnan θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με άλλους ανερχόμενους αστέρες όπως οι Noah Centineo ως Atom Smasher, Aldis Hodge ως Hawkman, Quintessa Swindell ως Cyclone, ο Marwan Kenzari (Aladdin) στον ρόλο του κακού και η Sarah Shahi σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. To φιλμ σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise). 

 

Από τότε που το Black Adam έλαβε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας ήταν προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο του 2021 και η Warner Bros. δεν έδωσε επίσημα κάποια νέα ημερομηνία πρεμιέρας.