Η Helen Mirren στο σύμπαν της DC και σε ρόλο-έκπληξη στο Shazam 2

Από βασίλισσα σε θεά...έστω και κακιά
25 Μαρτίου 2021 11:44
Η Helen Mirren στο σύμπαν της DC και σε ρόλο-έκπληξη στο Shazam 2

Το σύμπαν της DC ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό στο πρόσωπο της Helen Mirren, η οποία αποτελεί το νεότερο μέλος του cast του Shazam 2. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Mirren θα υποδυθεί την κακιά της υπόθεσης, τη θεά "Hespera" (Εσπερίδα), η οποία κατά την ελληνική μυθολογία είναι κόρη του Έσπερου ενός εκ γιο των Ατλάντων. Οι δυνάμεις του Shazam άλλωστε προέρχονται από το σθένος του πατέρα τους, Άτλα, την δύναμη του Ηρακλή, τις ικανότητες του Δία, τη σοφία του Σολομώντα, το θάρρος του Αχιλλέα και την ταχύτητα του Ερμή.

Αυτές τις δυνάμεις έχει βάλει η Hespera στο μάτι και να τις κλέψει από τον Billy Batson (Asher Angel), που μεταμορφώνεται σαφώς στον Shazam, που τον υποδύεται ο Zachary Levy. Το sequel σκηνοθετεί και πάλι ο David F. Sandberg σε σενάριο του Henry Gayden, ενώ να αναφέρουμε πως και η Rachel Zegler (West Side Story) αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη του cast.  

Η βρετανίδα ηθοποιός συνεχίζει να επιλέγει ταινίες δράσης τα τελευταία χρόνια στην καριέρα της, όπως τον ρόλο της ως Magdalene Shaw στο franchise των Fast & Furious, όπου θα εμφανιστεί και στο Fast & Furious 9, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει την δολοφόνο στα "RED" και "RED 2". 

Το Shazam! Fury of the Gods θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.