Arnold Schwarzenegger: Ψηφίστηκε ως ο καταλληλότερος ηγέτης σε ενδεχόμενη επίθεση εξωγήινων

Αν αυτό δεν είναι επιχείρημα για υποψήφιο πρόεδρο ΗΠΑ τότε τι;
22 Μαρτίου 2021 18:07
Arnold Schwarzenegger: Ψηφίστηκε ως ο καταλληλότερος ηγέτης σε ενδεχόμενη επίθεση εξωγήινων

Αν μέσα σε όλα είχατε και ένα άγχος για το τι θα γινόταν σε μια πιθανή εισβολή εξωγήινων θέλουμε να σας καθησυχάσουμε διότι βρέθηκε ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει στη νίκη. Έχει αποτελέσει για δύο θητείες κυβερνήτης της Καλιφόρνια, κάποτε είχε βλέψεις και για Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά όλοι τον ξέρουμε ως Arnold Schwarzenegger. Ο θρυλικός "Εξολοθρευτής" ψηφίστηκε από τους Βρετανούς πολίτες ως ο "καταλληλότερος ηγέτης σε περίπτωση εξωγήινης εισβολής" και ποιος να πει το αντίθετο όταν στις ταινίες του το έχει κάνει πράξη, με τον "Κυνηγό"(Predator) του 1987. 

Ο "Governator" από την πλευρά του ενημερώθηκε για αυτήν την έρευνα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την προτίμησή του και δήλωσε "έτοιμος να υπηρετήσει" εάν γίνει κάτι τέτοιο, παρά τα 73 του χρόνια: 

Αν και θα περιμέναμε καμιά..."Προεδράρα του Χόλιγουντ" όπως τον Bill Pullman στο Independence Day, παραδόξως στη 2η θέση των προτιμήσεων βρέθηκε ο Will Smith, που έχυσε αίμα για την ανθρωπότητα στο εμβληματικό sci-fi φιλμ του Roland Emmerich. 

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα και πεντάδα συμπληρώνουν ο θρυλικός Βρετανός παρουσιαστής/αφηγητής Sir David Attenborough, ο Bruce Willis και ο Tom Cruise, ενώ στην κορυφαία δεκάδα συναντάμε επίσης την Sigourney Weaver, πρωταγωνίστρια των Alien ταινιών, που ομολογούμε ότι θα την θέλαμε πιο ψηλά, μαζί με την Gillian Anderson των X-Files, τον Harrison Ford, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, μάλλον γιατί ίδρυσε την...Space Force.