Ο έλεγχος χάνεται από τα ζωώδη ανθρώπινα ένστικτα στο trailer του "Voyagers"

O σκηνοθέτης του Limitless επιστρέφει με ένα ιντριγκαδόρικο sci-fi φιλμ
20 Μαρτίου 2021 21:09
Ο έλεγχος χάνεται από τα ζωώδη ανθρώπινα ένστικτα στο trailer του "Voyagers"

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου η Lionsgate είχε δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του "Voyagers", της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Neil Burger, σκηνοθέτη και δημιουργού του "Limitless". Το νεότερο trailer κυκλοφόρησε και δίνει μια πιο χορταστική ματιά στο διαστημικό χάος που πρόκειται να προκαλέσουν μερικοί δεκάδες έφηβοι. Αυτοί αποτελούν τη μοναδική σωτηρία της ανθρωπότητας καθώς τους μεγάλωσαν χωρίς αισθήματα και με μοναδικό σκοπό να αντέξουν 86 χρόνια στο αχανές διάστημα ούτως ώστε να βρουν έναν νέο κατοικήσιμο πλανήτη. 

Όλα αρχίζουν να παίρνουν την κατηφόρα όταν ο Tye Sheridan ανακαλύπτει πως κάτι τρέχει με την καθημερινότητά τους, μαζί με τον επιτηρητή τους, που τον υποδύεται ο Colin Farrell και σύντομα οι συνταξιδιώτες του, Lily-Rose Depp και Fionn Whitehead θα τον ακολουθήσουν. Και μαζί θα αφήσουν τα αισθήματά τους ανεξέλεγκτα και θα χαθούν στην ζωώδη ανθρώπινη πλευρά τους, κάτι που θα φέρει σε κίνδυνο την αποστολή και το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Πρωταγωνιστούν οι επίσης οι: Chante AdamsIsaac Hempstead Wright (Game of Thrones), Viveik Kalra, Archie Madekwe, Quintessa Swindell, και Madison Hu.

To Voyagers θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ.