Marvel: Άκυρο τελικά, δεν επιστρέφει ο Chris Evans ως Captain America

Το επιβεβαίωσε και ο Kevin Feige, το μεγάλο αφεντικό της Marvel Studios
18 Μαρτίου 2021 13:25
Marvel: Άκυρο τελικά, δεν επιστρέφει ο Chris Evans ως Captain America

Η είδηση ότι ο Chris Evans θα επιστρέψει ως Captain America προκάλεσε δίκαια κύμα ενθουσιασμού στους fans του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Η υπόθεση πήρε παράξενη τροπή όταν ο Evans στον λογαριασμό του στο Twitter έδειχνε να καταρρίπτει το δημοσίευμα του έγκριτου Deadline με τη φράση "Αυτό πρώτη φορά το ακούω":

Κάποιοι θεώρησαν πως πρόκειται για ένα μοντέρνο επικοινωνιακό παιχνίδι, από αυτά που η Disney χρησιμοποίησε για να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την επιστροφή του Mark Hamill ως Luke Skywalker στη 2η σεζόν του "The Mandalorian" ή τα "δεν ξέρω, δεν μου λένε" του Tom Holland για την εμπλοκή των Andrew Garfield και Tobey Maguire στο Spider-Man: No Way Home.

Ο Kevin Feige, όντας το μεγάλο αφεντικό της Marvel Studios θέλησε να σβήσει οποιεσδήποτε εστίες ξεσπάσματος υπήρχαν και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Evans. Αυτά είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Entertainment Weekly: 

Σπανίως απαντώ όχι σε οτιδήποτε πλέον επειδή πάντα βρίσκομαι προ εκπλήξεως με το τι συμβαίνει τελικά, αλλά αυτή η φήμη, νομίζω πως καταρρίφθηκε αρκετά γρήγορα από τον ίδιο τον "Cap". 

Τώρα, εάν ο Feige συνεχίζει αυτο το επικοινωνιακό "κρυφτούλι" με τους fans ούτως ώστε να διαφυλαχτεί η έκπληξη και το σοκ μιας ενδεχόμενης μελλοντικής εμφάνισής του στο MCU, σίγουρα είναι και αυτό ένα πιθανό σενάριο. 

Με το Falcon and The Winter Soldier να αποτελεί ουσιαστικά την συνέχεια της ιστορίας του "Cap" υπάρχει η αίσθηση πως κάπως θα εμφανιστεί στο σόου, καθώς η κληρονομία της ασπίδας του θα πέσει λογικά στον Sam Wilson aka Falcon του Anthony Mackie. Ο χρόνος θα δείξει εάν το δημοσίευμα ίσχυε και εάν η Marvel κάνει απλά επικοινωνιακό damage control. 

Πρόσφατα μάθαμε και την πραγματική ιστορία της κατάληξης του Steve Rogers στο φινάλε του "Avengers: Endgame", ένα ερώτημα που έμενε άλυτο τόσο καιρό. 

Το Falcon and the Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney+