Η καλτίλα του "Snatch" του Guy Ritchie έρχεται για πρώτη φορά σε 4Κ

"Do you know what nemesis means?"
17 Μαρτίου 2021 10:07
Η καλτίλα του "Snatch" του Guy Ritchie έρχεται για πρώτη φορά σε 4Κ

Δε θα κρύψει ούτε ο γράφων αλλά ούτε και αρκετά μέλη του team των Unboxholics πως το "Snatch" αποτελεί μια από τις αγαπημένες μας ταινίες.

Μια 20ετία μετά την κυκλοφορία του η ταινία του Guy Ritchie που πήρε cult διαστάσεις έρχεται σε 4Κ ανάλυση για πρώτη φορά. Η νέα επανακυκλοφορία σε 4K Ultra HD Blu-ray του "Snatch" προέρχεται από τα αυθεντικά αρνητικά φιλμ του που αποκαταστάθηκαν και έτσι θα υποστηρίζει το πρότυπο HDR10 για καλύτερη κινηματογραφική απόδοση των χρωμάτων, ενώ θα υποστηρίζεται και υψηλής ποιότητας Dolby Atmos ήχος, μαζί με τον αυθεντικό ήχο της κινηματογραφικής βερσιόν. 

Το πακέτο του δίσκου θα περιλαμβάνει και ένα σωρό έξτρα υλικό όπως σχολιασμό από τον Guy Ritchie, κομμένες σκηνές, το making of ντοκιμαντέρ "Making Snatch" και άλλα πολλά. Δείτε το εξώφυλλο παρακάτω:

Η κυκλοφορία του Snatch έγινε το 2000 και αποτέλεσε τη δεύτερη ταινία του τότε ανερχόμενου σκηνοθετικα Guy Ritchie μετά το -επίσης cult- "Δύο Καπνισμένες Κάνες" (Lock, Stock, and Two Smoking Barrels), το οποίο αποτέλεσε και εισπρακτική επιτυχία εκείνη την περίοδο στο box office. Για όσους δεν γνωρίζουν έχει να κάνει με μια ληστεία διαμαντιών που προφανώς και πηγαίνει στραβά, όντας μαύρη βρετανική κωμωδία. Πρωταγωνιστούν μερικοί μεγάλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ όπως ο Brad Pitt στον ρόλο του μποξέρ Mickey "One Punch" O'Neil με την ακαταλαβίστικη τσιγγάνικη προφορά, ο Jason Statham στον ρόλο του "Turkish" μαζί με το τσιράκι του τον "Tommy" του Stephen Graham (The Irishman), καθώς και άλλα αποβράσματα με γελοία ονόματα όπως ο Benicio Del Toro ως "Franky Four-Fingers", ο Vinnie Jones ως Blue Tooth Tony. Φυσικά, τεράστιο highlight της ταινίας ο Alan Ford στο ρόλο του απολαυστικά κυνικού και αδίστακτου "Bricktop". 

 Το 4K Blu-ray του Snatch θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Ιούνιο. 

Tags: