Στο νέο TV Spot του Godzilla vs. Kong θα δείτε μπόλικο τσαμπουκά

Στις 31 Μαρτίου η πρεμιέρα της τιτανομαχίας!
16 Μαρτίου 2021 11:05
Στο νέο TV Spot του Godzilla vs. Kong θα δείτε μπόλικο τσαμπουκά

Προς ολοταχώς οδεύουμε για την πρεμιέρα της τιτανομαχίας που θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας και ακούει στο όνομα Godzilla vs. Kong για αυτό και η Warner Bros. έδωσε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Σε αυτό φαίνεται ότι η ανθρωπότητα θα διαλέξει πλευρά μεταξύ Godzilla και Kong, και όπως φαίνεται παρά το ότι ο πρώτος έχει συνδράμει να τη βοηθήσει, τώρα φαίνεται πως ο κόσμος χρειάζεται τον δεύτερο. 

Για ακόμη μια φορά η over-the-top δράση κυριαρχεί, με την blockbusterικού επικών διαστάσεων σύγκρουση αυτών των δύο να προσφέρει ένα πραγματικό υπερθέαμα, που το κινηματογραφικό κοινό δίψασε εδώ και καιρό για κάτι τέτοιο. Ελπίζουμε πως η σκηνοθεσία του Adam Wingard να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στους fans του "MonsterVerse" και των kaiju γενικότερα. Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε το πραγματικό ύψος τους, σε περίπτωση που το είχατε απορία

Πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgård (“Big Little Lies,” “The Little Drummer Girl”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Christine,” “Professor Marston and the Wonder Women”), Brian Tyree Henry (“Joker,” “Spider-Man: Into the Spider-Verse”), Shun Oguri (“Weathering with You”), Eiza González (“Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Julian Dennison (“Deadpool 2”), with Kyle Chandler (“Godzilla: King of the Monsters”) και Demián Bichir (“The Nun,” “The Hateful Eight”). 

Το Godzilla vs. Kong θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους και το HBO Max (ΗΠΑ) στις 31 Μαρτίου 2021.