Black Panther 2: "Ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στην καριέρα μου" αποκαλύπτει ο Ryan Coogler

Ο σκηνοθέτης περιγράφει πόσο δύσκολο είναι χωρίς τον Chadwick Boseman
13 Μαρτίου 2021 21:58
Black Panther 2: "Ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στην καριέρα μου" αποκαλύπτει ο Ryan Coogler

Ο Ryan Coogler σε πρόσφατη συνέντευξή του άνοιξε τη καρδιά του δημοσίως για το πώς είναι η παραγωγή του Black Panther 2, χωρίς τον Chadwick Boseman. Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης μίλησε στο podcast της Jemele Hill για το πώς μετά τον θάνατο του Boseman, που συγκλόνισε το Hollywood αλλά και το σύμπαν της Marvel τον περασμένο Αύγουστο, έπεσε ένα πολύ μεγάλο βάρος στον ίδιο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν είναι λίγο να χάνεις έναν φίλο και συνεργάτη χωρίς καν να γνώριζες πως επί τέσσερα χρόνια πάλευε τον καρκίνο σιωπηλά. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Έμαθα ένα πράγμα σε αυτόν τον σύντομο ή και όχι χρόνο μου σε αυτή τη Γη. Πως είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις μια οπτική σε κάτι όσο το αντιμετωπίζεις. Είναι από τα πιο βαθιά συναισθηματικά πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου, το να πρέπει να είμαι μέλος και να κρατώ αυτό το project ζωντανό χωρίς αυτό το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο ήταν η κόλλα που τα κρατούσε μαζί. Με θλίβει απίστευτα που τον έχασα αλλά ταυτόχρονα με έδωσε ένα πανίσχυρο κίνητρο για όλα όσα πέρασα μαζί του. 

Ο Coogler δείχνει αποφασισμένος να τιμήσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τη μνήμη του Boseman και λέει για το πόσο δύσκολο είναι να συνεχίσει χωρίς αυτόν:

Έχεις μια επαγγελματική ζωή και μια προσωπική. Στην προσωπική θα πω πως εάν εργάζεσαι πάνω σε κάτι που αγαπάς αυτά τα πράγματα συγχέονται μεταξύ τους και γίνονται ένα. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία ανάμεσά τους, αλλά ακόμα δεν τα κατάφερα οπότε χωρίς καμία αμφιβολία είναι το δυσκολότερο πράγματα που έπρεπε να κάνω μέχρ ιτώρα στην επαγγελματική μου καριέρα. 

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η Marvel επέλεξε ορθώς να μην επαναφέρει με κάποια CGI τεχνική τον Boseman ούτως ώστε ο ρόλος του T'Challa να συνεχιστεί στο πολυαναμενόμενο sequel, ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς θα προχωρήσει η ιστορία επίσημα. Παράλληλα ο Coogler πρόσφατα μάθαμε ότι θα ηγηθεί και της δικής του Marvel σειράς στο Disney Plus, η οποία θα εκτυλίσσεται στο βασίλειο της Wakanda. 

Το Black Panther 2 είναι προγραμματισμένο -μέχρι στιγμής- να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2022.