Το The Batman του Robert Pattinson έκανε ένα βήμα πιο κοντά σε εμάς (ΕΙΚΟΝΑ)

Ολοκληρώθηκαν επιτέλους τα γυρίσματα μετά από απανωτές καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού
13 Μαρτίου 2021 21:17
Το The Batman του Robert Pattinson έκανε ένα βήμα πιο κοντά σε εμάς (ΕΙΚΟΝΑ)

Επιτέλους, το άκρως αναμενόμενο νέο φιλμ του Batman δια χειρός Matt Reeves, το οποίο από το πρώτο του trailer κυριολεκτικά τρέλανε το ίντερνετ, έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα στην παραγωγή του. Μέσα από το Instagram του ο σκηνοθέτης του "The Batman" ανακοίνωσε πως σήμερα ήταν η τελευταία μέρα των γυρισμάτων και έτσι το πολυπόθητο "It's a wrap" ακούστηκε στο πλατό. 

Τη στιγμή, συγκεκριμένα, με την κλακέτα απαθανάτισε ο Greig Fraser, που είναι ο φωτογράφος υπεύθυνος για τη μουντίλα που θα μας καλωσορίσει στα ομολογουμένως πανέμορφα πλάνα -αν το trailer αποτελεί σωστό δείγμα: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mattreevesla

 Ύστερα από απανωτές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού όλα είναι έτοιμα. Βέβαια, ο δρόμος μέχρι εδώ ήταν γεμάτος σκαμπανεβάσματα καθώς ήταν από εκείνες τις παραγωγές που ζορίστηκαν αρκετά μέχρι να βρουν τα πατήματά τους, ιδιαίτερα όταν ο βασικός πρωταγωνιστής Robert Pattinson νόσησε με κορωνοϊό σε μια περίοδο που ακόμη δεν είχαν κυκλοφορήσει ευρέως τα εμβόλια. Όλα αυτά βέβαια έφεραν και τη Warner Bros. στη δύσκολη θέση να καθυστερήσει την ταινία και να την τοποθετήσει πολλούς μήνες αργότερα στο καλεντάρι, από την αρχικό ραντεβού του Οκτώβρη του 2021 που είχε δώσει. 

Το cast αποτελείται επίσης από την Zoe Kravitz ως Catwoman, τον Paul Dano ως The Riddler, τον Jeffrey Wright ως James Gordon, τον Peter Sarsgaard ως District Attorney Gil Colson, καθώς και τους Colin Farrell ως Penguin, Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, και John Turturro ως Carmine Falcone. 

Το The Batman αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022